LG Watch Urbane i butikkerne snart

Den nye LG Watch Urbane har fået dansk pris og lanceringsdato. Ydermere er Urbane først med nyt Android Wear.

Når LG Watch Urbane rammer de danske butikker den første uge i maj, bliver det med et opdateret Android Wear system, som kun Watch Urbane er udstyret med – til en start. For selvom Watch Urbane fra LG bliver den første med Android Wear 5.1, så bliver softwaren udbredt til de resterende Wear-enheder i løbet af få uger efter lanceringen.

LG G Watch Urbane

LG G Watch Urbane Sølv

Vi har her på siden tidligere omtalt Watch Urbane, der fik sin debut blandt offentligheden under dette års Mobile World Congress, tilbage i februar måned. Her blev det også allerede kendt, at uret vil blive en anelse dyrere end sine forgænger, LG G Watch og G Watch R. Prisen herhjemme bliver på 2.690 kroner, hvilket er 400 kroner dyrere end G Watch R, da den kom på markedet herhjemme.

LG Watch Urbane kommer med en lang række idendiske specifikationer som sin forgænger, LG G Watch R. Både processoren fra Qualcomm, RAM og Intern hukommelse på henholdsvis 512 MB og 4 GB, deles med G Watch R. Det samme gælder den runde P-OLED skærm på 1,3 tommer, med en opløsning på 320 x 320 pixels og en pixeltæthed på 245 PPI. Også batteriet er af samme kaliber med sine 410 mAh.

Der hvor Watch Urbane får lov til at skille sig ud fra mængden, er på det ydre design, der indebærer sølvfarvet rustfri stål og standard 22 mm læderrem der kan udskiftes. Dertil kommer muligheden for, at opretholde forbindelse til ens smartphone via Wi-Fi, hvilket ingen af de to forgængere har, men som Watch Urbane kan udnytte med det nye Android Wear 5.1.

LG har til Watch Urbane udviklet to nye funktioner som er enestående for uret. LG Call giver mulighed for at se og kommunikere med kontakter fra ens smartphone. Ved hjælp af et Bluetooth headset er det muligt at foretage et opkald, uden at skulle have telefonen op af lommen.

Med LG Pulse bliver det muligt at overvåge ens puls under trænings-sessioner, helt ned til sekundet. LG Pulse måler pulsen hvert sekund og rapporterer det tilbage til ens smartphone, så man ved endt træning kan få fremvist en graf over pulsen for træningen.

Mere til historien

Med introduktionen af Watch Urbane bliver uret det dyreste Android Wear produkt på butikshylderne, men også det ur, med de mest eksklusive materialer og designudtryk ud fra salgsæsken.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram