LG Watch Urbane i butikkerne snart

5

Den nye LG Watch Urbane har fået dansk pris og lanceringsdato. Ydermere er Urbane først med nyt Android Wear.

Når LG Watch Urbane rammer de danske butikker den første uge i maj, bliver det med et opdateret Android Wear system, som kun Watch Urbane er udstyret med – til en start. For selvom Watch Urbane fra LG bliver den første med Android Wear 5.1, så bliver softwaren udbredt til de resterende Wear-enheder i løbet af få uger efter lanceringen.

LG G Watch Urbane
LG G Watch Urbane Sølv

Vi har her på siden tidligere omtalt Watch Urbane, der fik sin debut blandt offentligheden under dette års Mobile World Congress, tilbage i februar måned. Her blev det også allerede kendt, at uret vil blive en anelse dyrere end sine forgænger, LG G Watch og G Watch R. Prisen herhjemme bliver på 2.690 kroner, hvilket er 400 kroner dyrere end G Watch R, da den kom på markedet herhjemme.

LG Watch Urbane kommer med en lang række idendiske specifikationer som sin forgænger, LG G Watch R. Både processoren fra Qualcomm, RAM og Intern hukommelse på henholdsvis 512 MB og 4 GB, deles med G Watch R. Det samme gælder den runde P-OLED skærm på 1,3 tommer, med en opløsning på 320 x 320 pixels og en pixeltæthed på 245 PPI. Også batteriet er af samme kaliber med sine 410 mAh.

Der hvor Watch Urbane får lov til at skille sig ud fra mængden, er på det ydre design, der indebærer sølvfarvet rustfri stål og standard 22 mm læderrem der kan udskiftes. Dertil kommer muligheden for, at opretholde forbindelse til ens smartphone via Wi-Fi, hvilket ingen af de to forgængere har, men som Watch Urbane kan udnytte med det nye Android Wear 5.1.

LG har til Watch Urbane udviklet to nye funktioner som er enestående for uret. LG Call giver mulighed for at se og kommunikere med kontakter fra ens smartphone. Ved hjælp af et Bluetooth headset er det muligt at foretage et opkald, uden at skulle have telefonen op af lommen.

Med LG Pulse bliver det muligt at overvåge ens puls under trænings-sessioner, helt ned til sekundet. LG Pulse måler pulsen hvert sekund og rapporterer det tilbage til ens smartphone, så man ved endt træning kan få fremvist en graf over pulsen for træningen.

Mere til historien

Med introduktionen af Watch Urbane bliver uret det dyreste Android Wear produkt på butikshylderne, men også det ur, med de mest eksklusive materialer og designudtryk ud fra salgsæsken.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer