LG G Watch Urbane – nyt ur til jakkesættet

Det tredje og mest stilrene ur fra LG – LG G Watch Urbane minder som sin forgænger men i nyt klassisk look.

Vi er kun få uger fra Mobile World Congress (MWC) og invitationerne til de største presseevents er allerede sendt ud, men nu begynder også de første produktlanceringer, forud for verdens største mobil-kongres, MWC.

Det er LG, der har valgt at være hurtigt ude med en mindre nyhed. LG G Watch Urbane er selskabets tredje smartwatch på mindre end ét år. LG selv præsenterer ikke uret som det tredje ur, men som det tredje valg.

LG G Watch Urbane er uret der skal bæres til jakkesættet, og ikke blot ses som et smartwatch til hverdagen. G Watch Urbane skal ses som et fysisk smykke, accessoires til jakkesættet eller kjolen, et sofistikeret og kosmopolitisk ur, skriver LG i sin pressemeddelelse.

Udseendet samt dets materialevalg udstråler eksklusivitet. Her er tale om et komplet aluminiumsdesign der kommer i farverne sølv og guld. Ses der bort fra materialevalget, som delvist går igen på LG G Watch R, så bærer de to ure megen stor lighed, da de begge er bygget op af omkring samme specifikationer.

Uret kommet med en 1,3 tommer P-OLED skærm, med 320 x 320 pixels, hvilket giver en pixeltæthed på 245 PPI. Dertil er uret udstyret med en 1,2 GHz Qualcomm processor, 4 GB intern hukommelse og 512 MB RAM. Batteriet er ligeledes magen til det i G Watch R. 410 mAh skal holde uret kørende gennem dagen.

Den store forskel mellem G Watch R og G Watch Urbane er, at sidstnævnte har fået en smallere ramme omkring skærmen. Det betyder, at uret fremstår mindre, til gengæld er det blevet 1,2mm tykkere. Den præcise størrelse er 45.5 x 52.2 x 10.9 mm.

Det er endnu uvist hvornår eller om LG G Watch Urbane kommer til Danmark. LG fortæller, at uret vil blive fremvist under Mobile World Congress. Det forventes derfor at yderligere information, samt prissætning af enheden, vil ske her. MereMobil.dk følger op så snart der er nyt.

Test: Anmeldelse af LG G Watch R

Galleri med G Watch Urbane

Mere til historien

LG nu hele tre ure annonceret på markedet i 2015; LG G Watch, G Watch R og nu G Watch Urbane vil alle kunne købes i 2015, fælles for dem alle er at de kører med Android Wear, Googles system til wearable tekonolgi.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch 7 er lækket

Galaxy Watch 7 og Watch Ultra er angiveligt blevet lækket inden Galaxy Unpacked eventet. Se detaljerne her.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram