LG G Watch Urbane - nyt ur til jakkesættet

Det tredje og mest stilrene ur fra LG - LG G Watch Urbane minder som sin forgænger men i nyt klassisk look.

Vi er kun få uger fra Mobile World Congress (MWC) og invitationerne til de største presseevents er allerede sendt ud, men nu begynder også de første produktlanceringer, forud for verdens største mobil-kongres, MWC.

Det er LG, der har valgt at være hurtigt ude med en mindre nyhed. LG G Watch Urbane er selskabets tredje smartwatch på mindre end ét år. LG selv præsenterer ikke uret som det tredje ur, men som det tredje valg.

LG G Watch Urbane er uret der skal bæres til jakkesættet, og ikke blot ses som et smartwatch til hverdagen. G Watch Urbane skal ses som et fysisk smykke, accessoires til jakkesættet eller kjolen, et sofistikeret og kosmopolitisk ur, skriver LG i sin pressemeddelelse.

Udseendet samt dets materialevalg udstråler eksklusivitet. Her er tale om et komplet aluminiumsdesign der kommer i farverne sølv og guld. Ses der bort fra materialevalget, som delvist går igen på LG G Watch R, så bærer de to ure megen stor lighed, da de begge er bygget op af omkring samme specifikationer.

Uret kommet med en 1,3 tommer P-OLED skærm, med 320 x 320 pixels, hvilket giver en pixeltæthed på 245 PPI. Dertil er uret udstyret med en 1,2 GHz Qualcomm processor, 4 GB intern hukommelse og 512 MB RAM. Batteriet er ligeledes magen til det i G Watch R. 410 mAh skal holde uret kørende gennem dagen.

Den store forskel mellem G Watch R og G Watch Urbane er, at sidstnævnte har fået en smallere ramme omkring skærmen. Det betyder, at uret fremstår mindre, til gengæld er det blevet 1,2mm tykkere. Den præcise størrelse er 45.5 x 52.2 x 10.9 mm.

Det er endnu uvist hvornår eller om LG G Watch Urbane kommer til Danmark. LG fortæller, at uret vil blive fremvist under Mobile World Congress. Det forventes derfor at yderligere information, samt prissætning af enheden, vil ske her. MereMobil.dk følger op så snart der er nyt.

- Test: Anmeldelse af LG G Watch R

Galleri med G Watch Urbane

Mere til historien

LG nu hele tre ure annonceret på markedet i 2015; LG G Watch, G Watch R og nu G Watch Urbane vil alle kunne købes i 2015, fælles for dem alle er at de kører med Android Wear, Googles system til wearable tekonolgi.

Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Advarsel: Pas på smartwatches i trafikken

Rådet for Sikker Trafik advarer mod brugen af smartwatches i trafikken.

(mere…)
Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

(mere…)
Apple Watch Ultra test | Garmin skal ikke frygte noget

TEST: Apple Watch er ikke som andre ure fra Apple. Det er sejt og lækkert på sin egen måde. Men jeg tror ikke, at Garmin har noget at frygte.

(mere…)
Apple Watch SE (2. generation) test – alt du behøver?

TEST: Apple Watch SE (2. generation) er det billigste Apple Watch - men behøver du mere? Vi har testet det nye Apple Watch SE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram