Denne uges mobilnyheder – uge 20

0

UGE 20 2015: Wi-Fi i hjemmet kan udvide mobildækningen, fri SMS og tale i EU samt et nærmere kig på LG G4. Få ugens overblik her.

Ugens nyheder, Ugens highlights

Det blev en uge med stort fokus på LG G4, som vi har taget et nærmere kig på, efter et smut til Sverige, for at tilbringe lidt tid i selskab med den nye topmodel. Det bærer nedenstående ugehitliste også præg af.

Ugen sluttede med en Lollipop-opdatering til Samsung Galaxy S4 samt en udmelding fra Microsoft, hvor de præsenterede de udgaver Windows 10 vil komme i.

Vi opdaterede også vores on-going artikel, hvor de seneste rygter om de kommende iPhones samles. Når oversigten kigges igennem er det som om, at de samme rygter kører igen flere gange.

En vigtig historie jeg synes du bør læse, er vores beskrivelse af Voice over Wi-Fi, der åbner i år. Ret spændende, at det trådløse netværk i hjemmet, kan benyttes til telefonsamtaler. Præcis som du kender det fra internetadgangen, hvor mange også bruger netværket på arbejdspladsen eller i husstanden, fremfor mobildata via mobilnettet.

Ugens mobilnyheder – uge 20 2015

  1. Disse 10 smartphones er bedst i solskin
  2. Voice over Wi-Fi er en gamechanger
  3. Telenor åbner for fri tale og SMS i EU
  4. Mobilselskab tilbyder gratis abonnement
  5. Web-TV: Det første kig på LG G4
  6. GPS bliver nu mere præcis
  7. Apple har udsendt iOS 8.4 Beta 3
  8. Dansk pris på LG G4
  9. LG G4 får alligevel lynopladning
  10. Nu kan du Lollipop-opdatere Galaxy S4

Klik på overskriften for at åbne artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer