Nu kan du Lollipop-opdatere Galaxy S4

5

Kort nyt: Har du en Galaxy S4 kan du nu opdatere til Android 5.0.1. Se screenshots her.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 (Foto: John G. Pedersen)

Samsung Galaxy S4 kan nu opdateres til Android 5.0.1 Lollipop. Både via OTA (Over The Air) og Kies, der er Samsungs opdateringsprogram til computeren.

Udover et nyt udtryk forskellige steder, så er funktionen Smart Lock også kommet med ind på versionen. Smart Lock gør det muligt, at tildele betroede enheder, f.eks. dit headset, til telefonen. Når mobilen er tilsluttet enheden, vil låseskærmen være deaktiveret.

På Samsungs officielle danske Facebook side skriver Leon følgende om opdateringen: ”Woohoo så skete langt om længe at min Samsung G S4 fik android 5,0 på kæft det køre ( og sikke farver )”.

Louise Borg der følger MereMobil.dk på Facebook har også opdateret, og sendt os de screenshots du ser i denne artikel. Mange tak, Louise!

Allerede i februar begyndte Samsung udrulningen af Lollipop til Galaxy S4 i udvalgte markeder, dog kun via Kies, men nu er turen kommet til de danske brugere.

Som altid ved store opdateringer kan der være fordel i, at starte mobilen helt op fra bunden, og efterfølgende manuelt installere de apps man har brug for.

Web-TV: Bedre batteritid på Galaxy S6 og S6 Edge (tip)

Screenshots fra Galaxy S4 med Android 5.0.1

Mere til historien

Galaxy S4 Active og Galaxy S4 4G+ er allerede blevet opdateret til Android 5.0.1.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer