Android 5.0 Lollipop klar til Samsung Galaxy S4

Den seneste Android-version er netop frigivet til den tidligere topmodel fra Samsung, Galaxy S4. Læs her hvordan du får Android 5.0 på din Galaxy S4.

I midten af januar kunne ejere af Samsungs nyeste topmodel, Galaxy S5, hente den seneste Android-version, Android 5.0 Lollipop, til deres enhed – og nu kan ejere af Galaxy S4 gøre det samme.

Android 5.0 Lollipop indeholder en mere minimalistisk brugerflade, end tidligere versioner, med stærke baggrundsfarver.

Samsung oplyser på deres hjemmeside, at opdateringen sker via Samsung Kies, og den præcise dato for, hvornår opdateringen udrulles, varierer alt efter model, land og operatør.

Nu kan du hente Android 5.0 til Galaxy S5

Det er endnu uvist, hvornår den automatiske Over-The-Air opdatering er klar.

De oplysninger, der står på Samsungs hjemmeside, gælder telefoner der ikke er operatørlåste. Det er helt normalt, at operatørlåste telefoner får opdateringerne 2-4 uger senere.

Mere til historien

Foruden Galaxy S4 følger også Galaxy Note 4, Galaxy Note 3, Galaxy Note Edge, Galaxy S5 Active, Galaxy S5 Mini, Galaxy Alpha og Galaxy Note 2 trop. Indtil videre er der ikke nogle informationer om, hvilke Samsung tablets der vil få opdateringen.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.