Tip til bedre batteritid på Galaxy S6’erne

Web-TV: Jeg havde i starten dårlig batteritid på Samsung Galaxy S6 / S6 Edge. Her kan du se, hvordan jeg løste det.

Da jeg startede min test af Samsung Galxy S6 og S6 Edge rendte jeg ind i problemer med batteritiden, der de bedste dage lå nede omkring 10 timer på en opladning.

Blogvideo: Sådan løste jeg batterifejlen

Opsæt som ny enhed

Naturligvis kan det ikke være rigtigt, at en ny topmodel holder strøm så kort tid. Derfor arbejdede jeg på, at finde en løsning.

Da jeg satte telefonen op første gang gendannede jeg gamle SMS-beskeder og opkaldslister fra Samsungs cloudservice. Dette kan vælges i forbindelsen med opsætningsprocessen. Jeg gendannede også nogle af mine apps fra Google Play.

Test: Læs den store anmeldelse af Galaxy S6’erne

Øjensynligt var det præcis her problemet lå. Efter at have genopsat Galaxy S6 Edge som en helt ny enhed, uden at gendanne hverken SMS’er eller applikationer, ændrede batteritiden sig markant, til det bedre.

Nu ligger jeg fra 17 til 20 timer på en opladning, alt efter mit forbrug den enkelte dag.

Stor opdatering til Galaxy S6 og S6 Edge

En enlig svale?

Jeg ved naturligvis ikke hvorvidt dette er en enkeltstående problem, men da jeg oplevede noget tilsvarende på Galaxy Note Edge, har jeg rapporteret dette til Samsung.

For at hjælpe andre der måske, måske ikke, har tilsvarende fejl, har jeg valgt at skrive denne artikel og lave en kort blogvideo.

Hvis du oplever problemer med batteritiden på S6’erne er du meget velkommen til at kommentere herunder, og hjælpe andre. Der er jo ikke noget værre end at have købt en ny telefon for så efterfølgende ikke at have strøm på den.

Web-TV: Se testen af S6 / S6 Edge før du køber

Mere til historien

Helt generelt er Samsung Galxy S6 og S6 Edge to fremragende telefoner, som jeg har haft stor fornøjelse af i testperioden. Jeg mener ikke batteritiden med 17-20 timer er for ringe. Det passer godt til mit forbrug, og så kan telefonen jo i øvrigt oplades på 80 minutter.

M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram