LG G4 – det første kig

Web-TV: Kom tæt på LG G4 som vi her tager det første kig på. Se læder ved siden af plastik.

En bagside i læder med synlige syninger er blikfanget for LG G4, og måske den primære grund til, at overveje købet af telefonen. Alle andre har glas og metal, men ingen andre har læder.

Hvis ikke du er lædertypen, så fås G4 også i en standardudgave i plastik, som desværre ser og føles temmelig billig. Særligt når udgaverne placeres lige op og ned af hinanden, er forskellen virkelig tydelig.

- Mere om LG G4

Tæt på LG G4

Delvis oprydning af brugerfladen

LG G4

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

LG G4 leveres med Android 5.1 Lollipop hvor LGs brugerflade UX 4.0 ligger på toppen. LG vil gerne kommunikere, at de som Samsung, også har ryddet op i brugerfladen, men det er desværre ikke nær så konsekvent gjort, som vi har set det hos konkurrenten.

G4 leveres med Qualcomms Snapdragon 808 chipset og der er 3 GB RAM. De første benchmarkmålinger som blandt andet GSMArena har foretaget afslører, at G4 kun er lidt hurtigere end forgængeren G3 og at konkurrenterne Samsung Galaxy S6 og HTC One M9 er markant hurtigere.

Op til salgsstarten på G4 er producenten dog ikke bekymret for produktets formåen i salgskanalerne.

- ”G3 var vores bedst sælgende smartphone i Norden gennem tiderne, og vi ser frem til, at slå denne rekord med G4,” lyder det fra Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist i LG.

Kameraet i G4 er på 16 megapixels (f/1.8 linse) og i forhold til G3 lukkes der 80 procent mere lys ind. G4’eren har desuden tre-akses optisk billedstabilisering.

I manuel tilstandard er der utroligt mange muligheder, for den kreative hobbyfotograf, men telefonen har naturligvis også en autotilstand.

I Danmark kommer LG G4 i farverne brun, sort og rød på læder versionen. Det sorte skiller sig i øvrigt ud, ved at have en helt anden struktur end de øvrige. Plastikvarianterne bliver med grå, hvid og guld.

Vejledede pris for G4 i læder er 5.489 kroner mens den almindelige udgave kan fås til 4.989 kroner uden abonnement.

- Dansk pris og tilgængelighed på LG G4

Mere til historien

Til LG G4 bliver der også en række tilbehørsprodukter tilgængelige. Blandt andet flipcovers der gør trådløs opladning muligt og en ny trådløs oplader.

LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Pixel 7 eller Pixel 7 Pro - de vigtigste forskelle

VIDEO: Kom tæt på Google Pixel 7. I denne test ser jeg på de vigtigste forskelle mellem Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

(mere…)
iPad Pro 2022 vs. iPad Pro 2021 – her er forskellene

VIDEO: Forskellene på iPad Pro 2022 og iPad Pro 2021 er ret små. Se hvilken iPad du skal vælge.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram