LG G4 – det første kig

Web-TV: Kom tæt på LG G4 som vi her tager det første kig på. Se læder ved siden af plastik.

En bagside i læder med synlige syninger er blikfanget for LG G4, og måske den primære grund til, at overveje købet af telefonen. Alle andre har glas og metal, men ingen andre har læder.

Hvis ikke du er lædertypen, så fås G4 også i en standardudgave i plastik, som desværre ser og føles temmelig billig. Særligt når udgaverne placeres lige op og ned af hinanden, er forskellen virkelig tydelig.

- Mere om LG G4

Tæt på LG G4

Delvis oprydning af brugerfladen

LG G4

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

LG G4 leveres med Android 5.1 Lollipop hvor LGs brugerflade UX 4.0 ligger på toppen. LG vil gerne kommunikere, at de som Samsung, også har ryddet op i brugerfladen, men det er desværre ikke nær så konsekvent gjort, som vi har set det hos konkurrenten.

G4 leveres med Qualcomms Snapdragon 808 chipset og der er 3 GB RAM. De første benchmarkmålinger som blandt andet GSMArena har foretaget afslører, at G4 kun er lidt hurtigere end forgængeren G3 og at konkurrenterne Samsung Galaxy S6 og HTC One M9 er markant hurtigere.

Op til salgsstarten på G4 er producenten dog ikke bekymret for produktets formåen i salgskanalerne.

- ”G3 var vores bedst sælgende smartphone i Norden gennem tiderne, og vi ser frem til, at slå denne rekord med G4,” lyder det fra Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist i LG.

Kameraet i G4 er på 16 megapixels (f/1.8 linse) og i forhold til G3 lukkes der 80 procent mere lys ind. G4’eren har desuden tre-akses optisk billedstabilisering.

I manuel tilstandard er der utroligt mange muligheder, for den kreative hobbyfotograf, men telefonen har naturligvis også en autotilstand.

I Danmark kommer LG G4 i farverne brun, sort og rød på læder versionen. Det sorte skiller sig i øvrigt ud, ved at have en helt anden struktur end de øvrige. Plastikvarianterne bliver med grå, hvid og guld.

Vejledede pris for G4 i læder er 5.489 kroner mens den almindelige udgave kan fås til 4.989 kroner uden abonnement.

- Dansk pris og tilgængelighed på LG G4

Mere til historien

Til LG G4 bliver der også en række tilbehørsprodukter tilgængelige. Blandt andet flipcovers der gør trådløs opladning muligt og en ny trådløs oplader.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram