LG G4 – det første kig

2

Web-TV: Kom tæt på LG G4 som vi her tager det første kig på. Se læder ved siden af plastik.

En bagside i læder med synlige syninger er blikfanget for LG G4, og måske den primære grund til, at overveje købet af telefonen. Alle andre har glas og metal, men ingen andre har læder.

Hvis ikke du er lædertypen, så fås G4 også i en standardudgave i plastik, som desværre ser og føles temmelig billig. Særligt når udgaverne placeres lige op og ned af hinanden, er forskellen virkelig tydelig.

Mere om LG G4

Tæt på LG G4

Delvis oprydning af brugerfladen

LG G4
LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

LG G4 leveres med Android 5.1 Lollipop hvor LGs brugerflade UX 4.0 ligger på toppen. LG vil gerne kommunikere, at de som Samsung, også har ryddet op i brugerfladen, men det er desværre ikke nær så konsekvent gjort, som vi har set det hos konkurrenten.

G4 leveres med Qualcomms Snapdragon 808 chipset og der er 3 GB RAM. De første benchmarkmålinger som blandt andet GSMArena har foretaget afslører, at G4 kun er lidt hurtigere end forgængeren G3 og at konkurrenterne Samsung Galaxy S6 og HTC One M9 er markant hurtigere.

Op til salgsstarten på G4 er producenten dog ikke bekymret for produktets formåen i salgskanalerne.

– ”G3 var vores bedst sælgende smartphone i Norden gennem tiderne, og vi ser frem til, at slå denne rekord med G4,” lyder det fra Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist i LG.

Kameraet i G4 er på 16 megapixels (f/1.8 linse) og i forhold til G3 lukkes der 80 procent mere lys ind. G4’eren har desuden tre-akses optisk billedstabilisering.

I manuel tilstandard er der utroligt mange muligheder, for den kreative hobbyfotograf, men telefonen har naturligvis også en autotilstand.

I Danmark kommer LG G4 i farverne brun, sort og rød på læder versionen. Det sorte skiller sig i øvrigt ud, ved at have en helt anden struktur end de øvrige. Plastikvarianterne bliver med grå, hvid og guld.

Vejledede pris for G4 i læder er 5.489 kroner mens den almindelige udgave kan fås til 4.989 kroner uden abonnement.

Dansk pris og tilgængelighed på LG G4

Mere til historien

Til LG G4 bliver der også en række tilbehørsprodukter tilgængelige. Blandt andet flipcovers der gør trådløs opladning muligt og en ny trådløs oplader.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer