LG G4 får alligevel lyn-opladning

LG og Qualcomm har trukket et es op af ærmet og tilbyder nu Quick Charge 2.0 teknologi i LG G4.

De første meldinger efter LGs store presseevent forlød, at LG G4 ikke ville få hurtig opladningsteknologien Quick Charge 2.0.

Qualcomm Quick Charge 2.0

Qualcomm Quick Charge 2.0

Grunden var, ifølge flere kilder og LGs talsmænd til eventen, at LG G4 er udstyret med et stort 3.000 mAh batteri, der kan udskiftes. Det var selvom, at Qualcomm på deres hjemmeside, reklamerede med at den processor, G4 er udstyret med, faktisk tilbyder Quick Charge 2.0 teknologien.

Disse producenter vil benytte Qualcomm 810

LG G4 er den første smartphone med den nye Qualcomm Snapdragon 808 processor, og der var derfor spekulationer om hvor vidt, at processoren var helt færdigudviklet, eller om LG blot havde fravalgt enkelte features, for at holde prisen nede.

Men så opdaterede Qualcomm deres hjemmeside, og pludselig er LG G4 opgivet på listen over enheder der understøtter Quick Charge 2.0.

LG G4 – plastik og læder

Det har fået AndroidCentral.com til at række ud efter en bekræftelse fra LG, der kan underbygge Qualcomms oplysninger og dermed forsikre at LG G4, alligevel får den hurtige opladningsteknologi.

Dermed er LG G4 kommet på listen over enheder der understøtter hurtig-opladning, der i øjeblikket også tæller topmodellerne, LG G Flex 2, Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, HTC One M8 og M9, Motorola Moto X 2. gen, Nexus 6, samt mange flere.

LG G Flex 2 test – kurvet skærm er ikke ’wow’

Quick Charge 2.0 muliggør opladning af din smartphone fra tomt batteri til 50 procent opladet, på cirka 30 minutter. Hvor en konventionel opladningsteknologi med 5 Volt, 1 Ampere oplader, kun fylder din smartphone til omkring 12 procent af batteriets kapacitet, ifølge Qualcomm.

Video med Qualcomm Quick Charge 2.0

Mere til historien

Hvor LG G4 er den første smartphone udstyret med Snapdragon 808 og Quick Charge 2.0, så har teknologien allerede haft sin debut på enheder med Snapdragon 801 fra 2014 og senest også i enheder udstyret med Snapdragon 810 fra 2015.

Qualcomm har annonceret processoren Snapdragon 782G

I stilhed har Qualcomm netop præsenteret processoren Snapdragon 782G, som er efterfølgeren til Snapdragon 778G+.

(mere…)
Disse bekræfter mobiler med Snapdragon 8 Gen 2 processor

Motorola, Xiaomi og flere andre Android-producenter bekræfter kommende flagskibstelefoner med Snapdragon 8 Gen 2 processoren.

(mere…)
Dette kan du forvente af Android-topmodeller i 2023

Qualcomm har afsløret detaljer om næste generation af Snapdragon 9-processoren, hvilket indikerer hvad næste års topmodeller vil byde på.

(mere…)
Qualcomm: Samsung Galaxy S23-serien får kun Snapdragon-processor

Exynos-processoren droppes måske på S23-serien.

(mere…)
Apple er klar til at droppe Lightning-stikket

Apple har netop sagt, at de vil følge reglerne på det europæiske marked, hvilket kan betyde, at vi får en iPhone med USB-C.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram