LG G4 får alligevel lyn-opladning

LG og Qualcomm har trukket et es op af ærmet og tilbyder nu Quick Charge 2.0 teknologi i LG G4.

De første meldinger efter LGs store presseevent forlød, at LG G4 ikke ville få hurtig opladningsteknologien Quick Charge 2.0.

Qualcomm Quick Charge 2.0

Qualcomm Quick Charge 2.0

Grunden var, ifølge flere kilder og LGs talsmænd til eventen, at LG G4 er udstyret med et stort 3.000 mAh batteri, der kan udskiftes. Det var selvom, at Qualcomm på deres hjemmeside, reklamerede med at den processor, G4 er udstyret med, faktisk tilbyder Quick Charge 2.0 teknologien.

Disse producenter vil benytte Qualcomm 810

LG G4 er den første smartphone med den nye Qualcomm Snapdragon 808 processor, og der var derfor spekulationer om hvor vidt, at processoren var helt færdigudviklet, eller om LG blot havde fravalgt enkelte features, for at holde prisen nede.

Men så opdaterede Qualcomm deres hjemmeside, og pludselig er LG G4 opgivet på listen over enheder der understøtter Quick Charge 2.0.

LG G4 – plastik og læder

Det har fået AndroidCentral.com til at række ud efter en bekræftelse fra LG, der kan underbygge Qualcomms oplysninger og dermed forsikre at LG G4, alligevel får den hurtige opladningsteknologi.

Dermed er LG G4 kommet på listen over enheder der understøtter hurtig-opladning, der i øjeblikket også tæller topmodellerne, LG G Flex 2, Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, HTC One M8 og M9, Motorola Moto X 2. gen, Nexus 6, samt mange flere.

LG G Flex 2 test – kurvet skærm er ikke ’wow’

Quick Charge 2.0 muliggør opladning af din smartphone fra tomt batteri til 50 procent opladet, på cirka 30 minutter. Hvor en konventionel opladningsteknologi med 5 Volt, 1 Ampere oplader, kun fylder din smartphone til omkring 12 procent af batteriets kapacitet, ifølge Qualcomm.

Video med Qualcomm Quick Charge 2.0

Mere til historien

Hvor LG G4 er den første smartphone udstyret med Snapdragon 808 og Quick Charge 2.0, så har teknologien allerede haft sin debut på enheder med Snapdragon 801 fra 2014 og senest også i enheder udstyret med Snapdragon 810 fra 2015.

iPhone og Android-telefoner kan dele opladere fra 2024

Apple skal indføre USB-C på iPhone, hvis de vil markedsføre og sælge telefonen i de europæiske lande. Meldingen kommer fra Europa Parlamentet.

(mere…)
Qualcomm klar med nye Snapdragon 8+ Gen 1

Snapdragon 8+ Gen 1 og Snapdragon 7 Gen 1 er to nye processorer fra Qualcomm til henholdsvis high-end og midrange.

(mere…)
Qualcomm bekræfter Snapdragon-event

KORT NYT: Rygterne har svirret om, at Qualcomm ville afholde et Snapdragon-event i denne måned. Det er nu bekræftet.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram