LG G4 – testen er i gang

Preview: Se vores egne billeder og screenshots fra LG G4 og læs her om de første indtryk.

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

I starten af juni er LG G4 klar til salg i Danmark, og forud for salgsstarten er jeg i gang med testen af det nye LG topprodukt.

Det første der slår mig er naturligvis læder-bagsiden. Til testen har jeg modtaget den sorte og lidt mere rå udgave. Jeg er tilhænger af nye materialevalg, og læderdelen er bestemt positivt. Knapt så positivt finder jeg det, at der blot er tale om en tyndt læderlag klistret på en plastikskal. Spørg mig ikke hvordan det kunne gøres anderledes, men jeg havde nok bare forventet noget andet.

Opsætningen er gået fuldkommen smertefrit, men det er godt nok en ordentlig omgang pastelfarve-profil der startes op i. Grundlæggende ligner brugerfladen ret meget den vi finder på LG G3 og LG G Flex 2, som jeg fornyligt testede.

Spec-duel: LG G4 mod LG G3
Mere om læderet på LG G4

Mangler stadig oprydning

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

Der er ikke tale om en gennemgående oprydning af LGs brugerinterface, som LG ellers tidligere har talt lidt om. Alt ligner sig selv, og nogle af LGs preinstallerede applikationer kan afinstalleres, så du kan komme ned på et minimum i app-menuen.

Efter jeg havde sat G4 op var der omkring 20 GB ledig af de 32 tilgængelige GB.

Benchmark-målingen med Antutu endte på 49.206 point. Til sammenligning scorede Samsung Galaxy S6 Edge 70.255 point i samme test. Indtil videre har jeg ikke oplevet nogle udfordringer omkring hastigheden, når telefonen bruges, men sådanne viser sig typisk også først efter noget tids brug.

Danske priser på LG G4

Lydløs findes ikke

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

Forgængeren LG G3 fik 32.019 point, men nu skal vi samtidigt lige huske på, at chipsettet siden da understøtter 64-bit teknologi.

Styresystemet er Android 5.1 Lollipop, og her kommer en lille udfordring. Lydløsfunktionen er væk. Valgmuligheden er ”Vibrator” eller ”Lyd”, med mindre du vil bruge forstyr-ikke funktionen, som Android 5 er født med. Dette var en af årsagerne til, at Samsung måtte trække Lollipop-opdateringen til Galaxy S5 tilbage, så lydløs kunne genskabes.

De første indtryk af kameraet med 16 megapixels sensor er gode (f/1.8 linse), men det er for tidligt at fælde den endelige dom. Jeg glæder mig til, at teste mere på den optiske billedstabilisering som kører på tre akser. Du kan herunder se nogle af de første testfotos.

Hurtig på netværket

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

LG G4 (Foto: MereMobil.dk)

Umiddelbart lader det til, at LG G4 har gode netværksegenskaber. På mit lokale wi-fi trækker den uden problemer over 100 mbit/s i download, og selv indendørs en tirsdag eftermiddag, kan jeg hente 50 mbit/s via 4G (Telia). Min første tanke er, at LG G4 i dette setup slår Galaxy S6.

LG G4 har et batteri på 3.000 mAh som kan udskfites af brugeren selv, og hvis ikke de 32 GB er nok, kan der indsættes et MicroSD-hukommelseskort.

Jeg tester videre på G4 det kommende stykke tid. Kom gerne med inputs til ting du gerne vil have svar på i den endelige test, ved at skrive en kommentar i feltet herunder.

Læs her testen af Samsung Galaxy S6

Billeder taget med LG G4

Screenshots fra LG G4

Web-TV. Vores første kig på G4

Mere til historien

LG G4 kommer med en standardoplader i salgspakken, men understøtter Qualcomm Quick Charge 2.0, hvis du har en oplader med teknologien indbygget.

Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Jeg har prøvet et MEGA-solidt el-løbehjul

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram