Android Wear 5.1.1 rammer netop nu Danmark

3

Netop nu modtager de første Android Wear enheder Android 5.1.1 opdateringen med masser af nyheder.

En større opdatering er i disse dage på vej ud til danske håndled, Android Wear 5.1.1 rammer netop nu LG G Watch R i Danmark.

Android Wear 5.1.1
Android Wear 5.1.1

Det er en større opdatering der i disse dage er ved at rulle ud til Wear-platformen. Alle syv tilgængelige Android Wear enheder, får opdateringen til Android 5.1.1.

De syv enheder tæller, Motorola Moto 360, Sony Smartwatch 3, Asus ZenWatch, Samsung Gear Live, LG G Watch, LG G Watch R og LG Watch Urbane. Sidstnævnte kommer ud af boksen med Android Wear 5.1.1.

Her på MereMobil.dk kan vi bekræfte, at LG G Watch R er blandt de første i Danmark til at modtage opdateringen, ligeså var den blandt de første i andre regioner.

Vi har tidligere beskrevet nyhederne i den store opdatering, der blandt andet tæller understøttelse af Wi-Fi på de enheder der har denne funktion indbygget. Af andre hardwarerelaterede funktioner er en ny ”wrist flicker”-funktioner.

”Wrist flicker”-funktioner gør det muligt via urenes indbyggede gyroskop, at vride håndledet enten væk fra en, for at bladre ned, eller ind mod en, for at bladre op i listen af notifikationer på uret.

– Web-TV: Android Wear 5.1.1 i aktion på LG Watch Urbane

Af andre nyheder kan nævnes muligheden for at svare en besked med en emoji, tegnet direkte på skærmen, starte et telefonopkald, se en liste over senest anvendte kontaktpersoner, samt en ny app-menu hvor alle apps er samlet i én oversigt.

Google har også implementeret en ”find min Android telefon”-funktioner. Skulle man have glemt sin Android telefon. Ligeledes er det nu muligt at holde apps vågen mens man anvender dem, via ”allways-on mode”, som gør at apps ikke lukkes, når blot håndledet sænkes.

– Android Wear app får en overhaling

Det er endnu uvist om andre Android Wear enheder aktuelt er ved at modtage opdateringen herhjemme, men hvis tidsrammen følger de andre regioners opdatering, er der tale om dage, før alle Wear-modeller er ved at få deres opdatering.

Galleri: Sådan ser de nye funktioner ud

Mere til historien

Android Wear 5.1.1 er den anden store opdatering der ramme Wear-enhederne, hvilket har skubbet softwaren kraftigt frem og de fleste førstegenerations sygdomme er nu udryddet fra enhederne. Samtidig er enhederne blevet langt mere kompetente end for blot et halvt år siden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer