Denne uges mobilnyheder – uge 17

0

Uge 17 2015: Frit kanalvalg på TV, mulige ridser på Galaxy S6 Edge, mediejagt på teleselskaberne og en test af M9. Her er ugens overblik.

Ugens nyheder, Ugens highlights

Ugens store test blev af HTC One M9. På mange måder en fin telefon, men One er ikke længere banebrydende. Mest af alt virker den som en genudsendelse af sidste års model One M8.

Vi så også nærmere på teleselskaberne, der i medierne er jagtet vildt. Selvom det nogle gange er velfortjent, så er artikler i de brede medier, desværre også så fejlfyldte, at det i nogle tilfælde får historien til at falde fra hinanden.

På basis af debat på XDA Developers stillede vi spørgsmålet, om Samsung Galaxy S6 Edge kan være ridset fra fabrikken. Det er i hvert fald hvad nogle angiveligt har oplevet. Teleoperatørerne, som er det største salgsled i Danmark, har på nuværende tidspunkt ikke hørt om problemet.

I ugens blogvideo gør jeg lidt status over ugens tiltag fra TÆNK. De har startet en underskriftsindsamling, for at få reelt frit valg på TV-kanaler i Danmark. På tide! Det er min mening.

Ugens blogvideo

Ugens mobilnyheder – uge 17 2015

  1. Gennemgang: Se de fedeste features i Huawei P8
  2. Er Galaxy S6 Edge ridset fra fabrikken?
  3. Her er Sony Xperia Z4
  4. LG fortsætter afsløringerne frem mod LG G4 event
  5. Test: HTC One M9 – et deja vu
  6. Top 10: De mest solgte mobiler i marts
  7. Galaxy S6’erne påvirker iPhone-salget
  8. Så vilde er vores smartphones blevet
  9. Streaming koster 60 dages fængsel og kæmpebøde
  10. Kommentar: Teleselskaberne er jagtet vildt i medierne

Klik på overskriften for at læse nyheden.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på Facebook, Twitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer