LG fortsætter afsløringerne frem mod G4-event

0

Galleri: LG har fået en lang række billeder lækket af topmodellen G4 – men afslører også selv info om dens kamera.

Der er nu kun én uge til den officielle afsløring af LG’s topmodel for 2015, LG G4. Men allerede nu er en lang række specifikationer og billeder blevet lækket af modellen, nogle endda af LG selv. Disse billeder og specifikationer afslører både kameraet men også enhedens ydre design.

LG G4
LG G4

For blot fjorten dage siden, løftede LG selv sløret for flere detaljer omkring brugerfladen i LG G4, kaldet LG UX 4.0. Den nye brugerflade byder blandt andet på en mere ”ren” og hurtig brugerflade, hvor brugeroplevelsen og funktionerne er gjort mere simple at anvende, noget vi allerede har set ske med TouchWiz på Samsung Galaxy S6.

– LG G4 får ny enklere brugerflade – se preview

LG løftede også selv sløret for kameraets overordnede specifikationer, en 16 megapixels sensor med ƒ/1.8 blænde, den laveste blænde på en smartphone nogensinde. Dette vil tillade enhedens kamera at opfange langt mere lys end sin forgænger – hele 80 procent mere, lover LG.

Til at understrege kameraets potentiale og udmærkelse, har LG fået fuldtids kameraentusiast Colby Brown, til at tage en række billeder og forklaret vigtigheden af kameraets evne, til at tage billeder under lyssvage forhold.

Colby Brown forklarer i videoen herunder, vigtigheden i selv at kunne indstille kameraets parametre, således at de bedste forudsætninger for et perfekt billede kan skabes. Blandt andet fortæller Colby, at man med LG G4 manuelt selv kan justere blandt andet lukketiden, ISO og hvidbalancen – yderligere indstillinger kan være tilgængelige.

Foruden de mange oplysninger om kameraet har LG også selv løftet lidt af sløret for enhedens udseende, specielt bagfra, hvor deres “rear-key”-design går igen på G4, viser selskabets invitation til pressen. Men få dage efter invitationen blev udsendt, kom en række billede af hele G4 frem på nettet, og afsløringen blev næsten fuldendt.

Videopræsentation af LG G4’s kamera

https://www.youtube.com/watch?v=4dIzvyZaN4U

Galleri med LG G4

Mere til historien

LG G4 bliver officielt præsenteret under et stort pressearrangement tirsdag eftermiddag den 28. april. Det forventes at enheden vil komme med en 5,5 tommer højtopløsning skærm, Qualcomm Snapdragon processor og 3 GB RAM. De endelige specifikationer, må vi indtil nu vente på, lidt endnu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer