Denne uges mobilnyheder – uge 8 2015

0

Uge 8 2015: Chromecast, Airplay MobilePay. Tre ord fra ugens mobilnyheder. Jeg sætter også lidt perspektiv på shitstormen mod 3.

Ugens nyheder, Ugens highlights

I denne uge mærkede 3 konsekvenserne af hvor meget dårlig omtale, kan påvirke kundernes opfattelse af virksomheden. Shitstormen om skattebetaling betød mange negative artikler, hvor ikke alt indholdet var helt korrekt.

Tilbage står, en masse mennesker som nu har deres egen version af sandheden i hovedet. 3 har nu et stort stykke arbejde foran sig, med at vende folkestemningen.

Når alt det så er sagt, så skal vi lige huske, at eksempelvis Google, Apple og Microsoft alle udsender fakturaer til danskerne, fra deres selskab i Irland. Ikke at det har noget med 3 at gøre, men det sætter lidt perspektiv på tingene.

Ugen gik også med tips til iPhone-brugere af Chromecast, YouSee-understøttelse af Airplay og en test af Fitbit Charge, fitnessarmbånd. Disse og flere nyheder finder du herunder.

Næste weekend starter de første pressemøder i Barcelona på Mobile World Congress. På MereMobil.dk dækker vi kommende søndag præsentationer fra HTC og Samsung.

Videoblog om ugen

Ugens mobilnyheder – uge 8 2015

  1. 3’s omdømme er i bund efter shitstorm
  2. Tip: Disse Chromecast-funktioner virker ikke på iPhone
  3. MobilePay-brugere skal nu godkendes med NemID
  4. Google Maps har fået vejbaneassistance
  5. Vil Sony sige farvel til smartphones?
  6. Så præcist er dit fitnessarmbånd
  7. Test: Fitbit Charge er en god wearable
  8. Tip: Sådan får du mere plads på iCloud
  9. Apple jagter Office brugere på Windows
  10. YouSee og TDC understøtter nu Airplay

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på Facebook, Twitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer