Apple jagter Office-brugere på Windows

12

Office-brugere i Microsoft-land får nu mulighed for at benytte iWork uden beregning på Windows.

iWork på Windows og Mac
iWork på Windows og Mac

 

Apples kontorpakke iWork der tilbydes gratis til brugere af iPhone, iPad og Mac, bliver nu også en del af Windows universet. Apple har frigivet en betaudgave af iWork, der fungerer i browseren på Windows-computere.

Brugere af Microsoft Windows kan nu åbne en Apple ID-konto, og benytte iWork, uden beregning. Normalt har Apple-brugere kun kunne oprette fra Mac OS X eller iOS-enheder.

Med iWork i skyen kan Windows brugerne oprette og redigere i Pages, Numbers og Keynote. Det svarer til Word, Excel og Powepoint hos Microsoft.

Link: Betaudgaven af iCloud

Jagten på Microsoft og Google

Ved at rulle cloud-udgaven af iWork programmerne ud på Windows sætter Apple jagten ind på Microsofts guldæg, Office-brugerne.

Spørgsmålet er så, om Windows-folket parate til, at gå i seng med fjenden. Særligt fordi Microsoft i forvejen, på privatkontoer under Microsoft ID-login, der gælder til Outlook.com, tilbyder onlineversioner af Word, Excel og PowerPoint, som brugerne frit kan anvende uden beregning.

Microsofts businessprodukt på Office er derimod ikke gratis, så her kan Apple måske finde nogle tilhængere, da iWork kan anvendes både privat og professionelt.

Det er ikke kun Microsofts kontorpakke Apple har sat jagten ind på. Brugere af Googles kontorprogrammer i skyen er også i målgruppen.

Mere til historien

Apple sendte den første udgave af iWork på gaden den 11. januar 2005. I oktober 2013 annoncerede Apple, at kontorpakken blev gratis for nye enheder med OS X og iOS.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer