Samsung afslører Galaxy S6 i Barcelona

Rygte: Samsung Galaxy S6 bliver præsenteret ved MWC-eventen i Barcelona.

Samsung Galaxy S6 mockup

Samsung Galaxy S6 mockup

 

Mandag den 2. marts 2015. Det bliver angiveligt datoen hvor Samsung Galaxy S6 bliver afsløret for offentligheden. Ifølge rygterne vil det ske ved en presseevent i Barcelona i forbindelse med Mobile World Congress (MWC).

Det var også på MWC, at både Galaxy S2 og Galaxy S5 blev offentliggjort.

Ifølge den koreanske website Chosun har Samsung udviklet flere forskellige prototyper af Galaxy S6, og har endnu ikke besluttet, hvilken der skal sættes i produktion.

Der tales om, at bagsiden på Samsung Galaxy S6 kan være af glas, fremfor metal-unibody, men dette er naturligvis usikkert. En insider ved en underleverandør mener angiveligt, at vide, at valget falder på metal.

Galaxy S6 specifikationer popper frem

Rygterne har tidligere peget på lanceringen af hele to Galaxy S6 modeller. En standard S6 og en Galaxy S6 Edge, sådan som vi også så det på Galaxy Note / Galaxy Note Edge. Ifølge insideren er dette ikke længere planen.

Det bliver spændende om Samsung, sådan som rygterne tilbage i november beskrev, vil komme med en topmodel-smartphone, der er udviklet helt fra bunden, fremfor at være et spin-off af gamle produkter.

På MereMobil.dk følger vi Mobile World Congress og de seneste nyheder. MWC åbner officielt mandag den 2. marts.

Samsung fremviste Galaxy S6 til udvalgte partnere

Mere til historien

HTC har meldt deres MWC 2015-event ud til at foregå søndag den 1. marts 2015. Her forventer vi HTC One M9. Et par billeder af en protype er allerede sluppet ud på nettet.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram