Samsung afslører Galaxy S6 i Barcelona

0

Rygte: Samsung Galaxy S6 bliver præsenteret ved MWC-eventen i Barcelona.

Samsung Galaxy S6 mockup
Samsung Galaxy S6 mockup

 

Mandag den 2. marts 2015. Det bliver angiveligt datoen hvor Samsung Galaxy S6 bliver afsløret for offentligheden. Ifølge rygterne vil det ske ved en presseevent i Barcelona i forbindelse med Mobile World Congress (MWC).

Det var også på MWC, at både Galaxy S2 og Galaxy S5 blev offentliggjort.

Ifølge den koreanske website Chosun har Samsung udviklet flere forskellige prototyper af Galaxy S6, og har endnu ikke besluttet, hvilken der skal sættes i produktion.

Der tales om, at bagsiden på Samsung Galaxy S6 kan være af glas, fremfor metal-unibody, men dette er naturligvis usikkert. En insider ved en underleverandør mener angiveligt, at vide, at valget falder på metal.

Galaxy S6 specifikationer popper frem

Rygterne har tidligere peget på lanceringen af hele to Galaxy S6 modeller. En standard S6 og en Galaxy S6 Edge, sådan som vi også så det på Galaxy Note / Galaxy Note Edge. Ifølge insideren er dette ikke længere planen.

Det bliver spændende om Samsung, sådan som rygterne tilbage i november beskrev, vil komme med en topmodel-smartphone, der er udviklet helt fra bunden, fremfor at være et spin-off af gamle produkter.

På MereMobil.dk følger vi Mobile World Congress og de seneste nyheder. MWC åbner officielt mandag den 2. marts.

Samsung fremviste Galaxy S6 til udvalgte partnere

Mere til historien

HTC har meldt deres MWC 2015-event ud til at foregå søndag den 1. marts 2015. Her forventer vi HTC One M9. Et par billeder af en protype er allerede sluppet ud på nettet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer