Storytel fortæller til Telias kunder

En god historie. Det er hvad Storytel nu giver Telias kunder som et tillæg til abonnementet.

Storytel

Storytel lyttes på mobilen (Foto: Storytel)

Teleselskaberne sælger ikke kun telefoni. I højere grad bundles abonnementerne med andre ydelser. TDC startede tilbage i 2008 med musiktjenesten TDC Play. Siden er musik, tv og andre indholdstjenester blevet en naturlig del af abonnementet.

Telia har i forvejen filmtjenesten HBO Nordic, Telia TV og Spotify som en del af deres indholdspallette, og nu følger endnu en.

Kunderne kan nu (fra 12. november 2014) lytte til lydbøger fra tjenesten Storytel, der aktuelt har mere end 10.000 lydbøger i kataloget. Storytel er tilgængelig som applikation til Android og iPhone. Der kan lyttes både online og offline.

- Test: Storytel – vi har testet lydbøger på mobilen

Storytel er en tillægstjeneste til mobilabonnementet 4Everything. Her kan kunderne vælge enten Storytel, Telia TV, HBO Nordic eller Spotify i 12 måneder uden beregning. Tjenesten kan også tilkøbes til andre abonnementer. Her er prisen 79 kroner. Normalprisen for Storytel er 99 kroner om måneden.

- Telia klar med TV-pakker til mobilen

Indhold er kommet i fokus

Indholdstjenesterne har de seneste par år levet et stille liv, uden det har haft stort fokus i selskabernes markedsføring. Det ændrede Telmore på i sommeren 2014 hvor Telmore Play blev introduceret.

Her havde det TDC-ejede selskab samlet en lang række forskellige tjenester, som blev udbudt i et særligt indholdsabonnement, hvor alle tjenesterne samt telefoni var én samlet løsning.

Ved lanceringen af Telmore Play udtalte aktieanalytiker i Sydbank, Morten Imsgard, at konkurrenterne har vanskeligt ved at matche tjenesten. En konsekvens kunne blive panikhandlinger, med prisfald på den generelle telefonitjeneste. Dette er dog endnu ikke sket.

For teleselskaberne har indholdstjenester den sidegevinst, at det bliver vanskeligere at afgøre hvad prisen på grundtjenesten egentlig er, hvilket også gør det endnu sværere, at sammenligne abonnementer på tværs af selskaber.

- Podcast: Afliver iPad de fysiske bøger?

Mere til historien

Storytel har bøger på både dansk og engelsk. I abonnementet kan der lyttes til så mange bøger, som man har lyst til, men der kan maksimalt være fem bøger offline på mobilen.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementerne

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram