Telenor forsætter shop-in-shop strategi

På trods af en nylig fyringsrunde og flere  butikslukninger, så satser Telenor forsat på et samarbejde med Bilka via shop-in-shop strategi.

Telenors kunder vil i de kommende år forsat kunne blive serivceret og købe Telenors produkter i de såkaldte shop-in-shop butikker, som teleselskabet har i Bilkas varehuse.

Telenor har forlænget sin kontrakt med Dansk supermarked, så alle 18 shop-i-shop butikker forsat er en del af butiksindretningen i Bilka. Det skriver Telenor i en pressemeddelelse.

Telenor butik

Telenor på gågaden i Odense  (Foto: MereMobil.dk)

De 18 shop-in-shop butikker vil dog komme til at se lidt anderledes ud, da Telenor har valgt at re-designe butikkerne, så de både kan betjene privat og nu også erhvervskunder.

Telenor lukker flere butikker

Det fornyede samarbejde og de re-designede shop-i-shop butikker er udtryk for et ønske om at være tilgængelig for kunderne og sikre en god kundeoplevelse, uanset hvilken Telenor butik, man besøger.

-”Det er afgørende for os at være der, hvor kunderne er. Derfor er vi rigtig glade for at kunne forlænge vores kontrakt med Dansk Supermarked om shop-in-shops i 18 Bilka-butikker i hele Danmark. Med samarbejdet gør vi det nemt for vores kunder at besøge en Telenor-butik og købe et abonnement eller få service og rådgivning. Vores investering i et re-design skal sikre, at kunderne altid får den samme gode serviceoplevelse, uanset hvilken Telenor-butik, de besøger,” siger Lars Thomsen, Kommerciel Direktør i Telenor Danmark.

Bilka er den varehuskæde med flest besøgende i Danmark, og det skaber ifølge Lars Thomsen en ideel platform for Telenor – en platform der giver mulighed for krydssalg til gavn for både Telenor og Dansk Supermarked.

Fyringsrunde hos Telenor

Mere til historien

Telenor havde tidligere shop-in-shop butikker i Føtex varehusene, men blev lukket i starten af 2014.  Telenor har i dag 63 butikker fordelt over hele landet.

 

Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Apple har for første gang solgt mere end Samsung

Det globale smartphone-marked gik tilbage i 2023, men Apple har vundet markedsandele fra konkurrenterne.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Lysere tider på smartphone-markedet

To års nedgang har præget smartphone-markedet, men nu tyder det på, at vi går lysere tider i møde.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Samsung har solgt langt flere mobiler end Apple

Koreanske Samsung har lagt god afstand til Apple, målt på salgstal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram