Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Teleselskaberne benytter sig af andet end minutter og megabytes i kampen om kunderne. Android 4.4 er på vej ud til LG Optimus G.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Når teleselskaberne skal kapre nye kunder til forretningen, så er det ikke kun prisen der er et konkurrence-parameter eller hvor mange minutter og megabytes man får med. Flere af teleselskaberne er klar med andre produkter for at lokke kunderne til.

Sådan fjerner teleselskaberne dit fokus fra prisen

LG er også klar med ny smartphone, der lyder navnet LG G3S, den lander i de danske butikker i løbet af august måned. Men også flere andre nye enheder er på vej blandt andet LG G3 Stylus, der dog endnu ikke vides om kommer på det danske marked. Disse nye lanceringer er endnu et udtryk for, at 2014 indtil videre har været et rigtig godt år for LG og forventningerne til den koreanske producent er, at de sælger mere end 60 millioner smartphones i år.

På den hjemlige scene har TDC valgt, at svinge lidt med sparekniven, hvilket har resulteret i 800 medarbejdere er blevet afskediget i kundeservice, for så at blive genansat i Sitel.

Har du fået stjålet din mobil? Vi har samlet 4 tips til, hvordan du skal gøre hvis uheldet er ude.

Den forgangne uge er det desuden blevet officielt, at Samsung afholder Unpacked-event i Berlin inden den officielle start på årets IFA-messe. Det ventes, at elektronikgiganten vil præsentere fjerde generation af deres populære phablet-serie Galaxy Note.

Du kan se ugens mest læste artikler herunder. Husk du altid kan se vores nyhedsliste i kronologisk rækkefølge her.

Hitlisten uge 32 2014

01. Sådan fjerner teleselskaberne dit fokus fra prisen

02. Her er de 20 bedste smartphones

03. Disse nye mobiler kommer i handlen i august

04. Apple frigiver iOS 8 Beta 5 til download

05. Top 10: De mest solgte mobiler i juli

06. Kommentator: MobilePay begrænsning er vanvittig

07. LG G3S kan købes i Danmark om lidt

08. Det betyder Pre-Owned iPhone

09. iPhone 6 event rygtes den 9. september

10. Få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer