Ugens highlights – de mest læste artikler

OVERBLIK: Teleselskaberne benytter sig af andet end minutter og megabytes i kampen om kunderne. Android 4.4 er på vej ud til LG Optimus G.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Når teleselskaberne skal kapre nye kunder til forretningen, så er det ikke kun prisen der er et konkurrence-parameter eller hvor mange minutter og megabytes man får med. Flere af teleselskaberne er klar med andre produkter for at lokke kunderne til.

Sådan fjerner teleselskaberne dit fokus fra prisen

LG er også klar med ny smartphone, der lyder navnet LG G3S, den lander i de danske butikker i løbet af august måned. Men også flere andre nye enheder er på vej blandt andet LG G3 Stylus, der dog endnu ikke vides om kommer på det danske marked. Disse nye lanceringer er endnu et udtryk for, at 2014 indtil videre har været et rigtig godt år for LG og forventningerne til den koreanske producent er, at de sælger mere end 60 millioner smartphones i år.

På den hjemlige scene har TDC valgt, at svinge lidt med sparekniven, hvilket har resulteret i 800 medarbejdere er blevet afskediget i kundeservice, for så at blive genansat i Sitel.

Har du fået stjålet din mobil? Vi har samlet 4 tips til, hvordan du skal gøre hvis uheldet er ude.

Den forgangne uge er det desuden blevet officielt, at Samsung afholder Unpacked-event i Berlin inden den officielle start på årets IFA-messe. Det ventes, at elektronikgiganten vil præsentere fjerde generation af deres populære phablet-serie Galaxy Note.

Du kan se ugens mest læste artikler herunder. Husk du altid kan se vores nyhedsliste i kronologisk rækkefølge her.

Hitlisten uge 32 2014

01. Sådan fjerner teleselskaberne dit fokus fra prisen

02. Her er de 20 bedste smartphones

03. Disse nye mobiler kommer i handlen i august

04. Apple frigiver iOS 8 Beta 5 til download

05. Top 10: De mest solgte mobiler i juli

06. Kommentator: MobilePay begrænsning er vanvittig

07. LG G3S kan købes i Danmark om lidt

08. Det betyder Pre-Owned iPhone

09. iPhone 6 event rygtes den 9. september

10. Få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram