Top 10: De mest solgte mobiler i juli

4

Trods utallige rygter om en kommende iPhone 6, så er det fortsat Apples iPhone, der sidder på tronen på det danske smartphone marked. Se top 10-listerne over de mest solgte i juli.

Mest solgte i juli
iPhone 5S (Foto: MereMobil.dk)

Der er ingen tvivl, hvis man kigger på antallet af solgte smartphones hos de danske teleselskaber, så er Apples iPhone klart danskernes foretrukne.

Trods den seneste iPhone-model, iPhone 5S, havde salgsstart i Danmark for lidt over ni måneder siden (oktober 2013), så er den altså fortsat den mest solgte smartphone hos teleselskaberne 3, Telenor og Telia. Mere overraskende er det måske trods alt, at den ældre iPhone 4S også fortsat er at finde på top 10-listerne i 8 GB udgaven.

Foruden iPhones succes på det danske marked, så er Nokia 301 også på top 10 hos alle selskaberne, hvilket er en telefon med fysisk tastatur. I øvrigt som den eneste af alle telefonerne, der er på listerne. Lumia 630 er også kommet på listen hos Telenor.

Herunder kan du se hvad der blev de mest solgte mobiler i juli.

TEST: Nokia Lumia 630

Ellers er det tydeligt at se, at det er Apple og Samsung der netop nu sælger flest mobiltelefoner på det danske marked.

Det er spændende om de kinesiske producenter, som Huawei og Xiaomi vil kunne gøre sig gældende på sigt på det danske marked. De kendte brands, som LG, Nokia og Sony, har trods alt ikke meget af markedet her i landet.

TDC har ikke ønsket at levere materiale til denne artkel.

Disse mobiler kommer til Danmark i august

Mere til historien

Det hemmeligholdes hvor mange eksemplarer af hver enkelt telefon, der sælges i Danmark. Derfor oplyses det kun hvilke modeller, som er de mest solgte uden at nævne konkrete tal.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer