Top 10: De mest solgte mobiler i juli

Trods utallige rygter om en kommende iPhone 6, så er det fortsat Apples iPhone, der sidder på tronen på det danske smartphone marked. Se top 10-listerne over de mest solgte i juli.

Mest solgte i juli

iPhone 5S (Foto: MereMobil.dk)

Der er ingen tvivl, hvis man kigger på antallet af solgte smartphones hos de danske teleselskaber, så er Apples iPhone klart danskernes foretrukne.

Trods den seneste iPhone-model, iPhone 5S, havde salgsstart i Danmark for lidt over ni måneder siden (oktober 2013), så er den altså fortsat den mest solgte smartphone hos teleselskaberne 3, Telenor og Telia. Mere overraskende er det måske trods alt, at den ældre iPhone 4S også fortsat er at finde på top 10-listerne i 8 GB udgaven.

Foruden iPhones succes på det danske marked, så er Nokia 301 også på top 10 hos alle selskaberne, hvilket er en telefon med fysisk tastatur. I øvrigt som den eneste af alle telefonerne, der er på listerne. Lumia 630 er også kommet på listen hos Telenor.

Herunder kan du se hvad der blev de mest solgte mobiler i juli.

TEST: Nokia Lumia 630

Ellers er det tydeligt at se, at det er Apple og Samsung der netop nu sælger flest mobiltelefoner på det danske marked.

Det er spændende om de kinesiske producenter, som Huawei og Xiaomi vil kunne gøre sig gældende på sigt på det danske marked. De kendte brands, som LG, Nokia og Sony, har trods alt ikke meget af markedet her i landet.

TDC har ikke ønsket at levere materiale til denne artkel.

Disse mobiler kommer til Danmark i august

Mere til historien

Det hemmeligholdes hvor mange eksemplarer af hver enkelt telefon, der sælges i Danmark. Derfor oplyses det kun hvilke modeller, som er de mest solgte uden at nævne konkrete tal.

Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Pixel-telefoner solgte helt vildt sidste år
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram