Få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G

23

Det er nu muligt, at få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G i Danmark.

Nu kan du få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G
Nu kan du få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G

Det er 19 måneder siden, at jeg anmeldte LG Optimus G, der kom på markedet med Android 4.1.2 Jelly Bean. LG er nu klar med en kæmpe opdatering, så man nu kan få Android 4.4 KitKat på Optimus G.

Seneste nyt: Android 4.4 KitKat udrulles til LG Optimus G i Norden

LG har fået meget kundefeedback omkring softwareopdateringer af ældre produkter, hvilket i forbindelse med min test, fik LG Nordic til at love, at Optimus G ikke ville blive glemt. Uden at kunne fremlægge en plan sagde LG dengang, at de havde planer om, at holde modellen frisk med ny software.

Siden da har flere købere af Optimus G kritiseret LG for at have glemt den gamle topmodel, som i øvrigt var det første med Rearkey-konceptet, men kritikken lader til at have været ubegrundet.

Optimus G kan KitKat-opdateres i Danmark

I maj 2014 bekræftede Susanne Persson fra LG Nordic overfor MereMobil.dk, at kunderne i løbet af tredje kvartal 2014, vil kunne få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G. Og nu er den så klar til download.

En af vore faste læsere, Frank Jensen, har netop opdateret hans Optimus G til Android 4.4.2, og sendt os en række screenshots.

Opdateringen hentes direkte på telefonen via Wi-Fi forbindelsen. Se under ”Om” og ”Softwareopdatering”.

Web-TV: Derfor er LG G3 fremragende

Screenshots af Android 4.4 KitKat på LG Optimus G

Mere til historien

Den aktuelle topmodel, LG G3, er ramt af problemer med softwaren. LG bekræfter, at nogle G3-ejere kan opleve problemer med spontan genstart. En større software-opdatering skulle være på vej.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer