Få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G

Det er nu muligt, at få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G i Danmark.

Nu kan du få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G

Nu kan du få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G

Det er 19 måneder siden, at jeg anmeldte LG Optimus G, der kom på markedet med Android 4.1.2 Jelly Bean. LG er nu klar med en kæmpe opdatering, så man nu kan få Android 4.4 KitKat på Optimus G.

Seneste nyt: Android 4.4 KitKat udrulles til LG Optimus G i Norden

LG har fået meget kundefeedback omkring softwareopdateringer af ældre produkter, hvilket i forbindelse med min test, fik LG Nordic til at love, at Optimus G ikke ville blive glemt. Uden at kunne fremlægge en plan sagde LG dengang, at de havde planer om, at holde modellen frisk med ny software.

Siden da har flere købere af Optimus G kritiseret LG for at have glemt den gamle topmodel, som i øvrigt var det første med Rearkey-konceptet, men kritikken lader til at have været ubegrundet.

Optimus G kan KitKat-opdateres i Danmark

I maj 2014 bekræftede Susanne Persson fra LG Nordic overfor MereMobil.dk, at kunderne i løbet af tredje kvartal 2014, vil kunne få Android 4.4 KitKat på LG Optimus G. Og nu er den så klar til download.

En af vore faste læsere, Frank Jensen, har netop opdateret hans Optimus G til Android 4.4.2, og sendt os en række screenshots.

Opdateringen hentes direkte på telefonen via Wi-Fi forbindelsen. Se under ”Om” og ”Softwareopdatering”.

Web-TV: Derfor er LG G3 fremragende

Screenshots af Android 4.4 KitKat på LG Optimus G

Mere til historien

Den aktuelle topmodel, LG G3, er ramt af problemer med softwaren. LG bekræfter, at nogle G3-ejere kan opleve problemer med spontan genstart. En større software-opdatering skulle være på vej.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram