LG Optimus G kan nu opdateres til Android 4.4 KitKat

Bekræftet: LG bekræfter, at den nordiske udrulning af Android 4.4.2 KitKat til LG Optimus G er i gang.

Android 4.4 KitKat til LG Optimus G

LG Optimus G

Der er gode nyheder hvis du har en LG Optimus G. En stor opdatering til Android 4.4 KitKat ruller i disse dage ud til den godt 19 måneder gamle smartphone topmodel.

- ”Jeg kan bekræfte at Android 4.4 KitKat til Optimus G ruller ud i den nordiske region via FOTA og PC-opdatering. Navnet på opdateringen er V20a,” fortæller Susanne Persson fra LG Nordic til MereMobil.dk.

Opdateringen Kitkat til Optimus G fylder godt 535 MB. Softwaren kan hentes direkte på telefonen over Wi-Fi. Se under ”Om” – ”Softwareopdatering”.

For en lille uge siden fortalte en af vores faste læsere, at han netop havde opdateret til Android 4.4.2 på hans Optimus G, men nu er opdateringen altså på vej bredt ud til alle.

Når opdateringen er fuldført tager den forholdsvis gamle telefon et kæmpe tigerspring fra Android version 4.1.2 til 4.4.2 KitKat. Efter alt sandsynlighed er der tale om den sidste store Android-opdatering til LG Optimus G.

Tak til Thomas og Klaus for tip…

Mere til historien

Siden Optimus G, der blev en forholdsvis stor comeback-succes for LG, er fulgt både en LG G2 og LG G3, der netop nu også kan softwareopdateres.

Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram