LG Optimus G kan nu opdateres til Android 4.4 KitKat

Bekræftet: LG bekræfter, at den nordiske udrulning af Android 4.4.2 KitKat til LG Optimus G er i gang.

Android 4.4 KitKat til LG Optimus G

LG Optimus G

Der er gode nyheder hvis du har en LG Optimus G. En stor opdatering til Android 4.4 KitKat ruller i disse dage ud til den godt 19 måneder gamle smartphone topmodel.

– ”Jeg kan bekræfte at Android 4.4 KitKat til Optimus G ruller ud i den nordiske region via FOTA og PC-opdatering. Navnet på opdateringen er V20a,” fortæller Susanne Persson fra LG Nordic til MereMobil.dk.

Opdateringen Kitkat til Optimus G fylder godt 535 MB. Softwaren kan hentes direkte på telefonen over Wi-Fi. Se under ”Om” – ”Softwareopdatering”.

For en lille uge siden fortalte en af vores faste læsere, at han netop havde opdateret til Android 4.4.2 på hans Optimus G, men nu er opdateringen altså på vej bredt ud til alle.

Når opdateringen er fuldført tager den forholdsvis gamle telefon et kæmpe tigerspring fra Android version 4.1.2 til 4.4.2 KitKat. Efter alt sandsynlighed er der tale om den sidste store Android-opdatering til LG Optimus G.

Tak til Thomas og Klaus for tip…

Mere til historien

Siden Optimus G, der blev en forholdsvis stor comeback-succes for LG, er fulgt både en LG G2 og LG G3, der netop nu også kan softwareopdateres.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram