LG Optimus G kan nu opdateres til Android 4.4 KitKat

7

Bekræftet: LG bekræfter, at den nordiske udrulning af Android 4.4.2 KitKat til LG Optimus G er i gang.

Android 4.4 KitKat til LG Optimus G
LG Optimus G

Der er gode nyheder hvis du har en LG Optimus G. En stor opdatering til Android 4.4 KitKat ruller i disse dage ud til den godt 19 måneder gamle smartphone topmodel.

– ”Jeg kan bekræfte at Android 4.4 KitKat til Optimus G ruller ud i den nordiske region via FOTA og PC-opdatering. Navnet på opdateringen er V20a,” fortæller Susanne Persson fra LG Nordic til MereMobil.dk.

Opdateringen Kitkat til Optimus G fylder godt 535 MB. Softwaren kan hentes direkte på telefonen over Wi-Fi. Se under ”Om” – ”Softwareopdatering”.

For en lille uge siden fortalte en af vores faste læsere, at han netop havde opdateret til Android 4.4.2 på hans Optimus G, men nu er opdateringen altså på vej bredt ud til alle.

Når opdateringen er fuldført tager den forholdsvis gamle telefon et kæmpe tigerspring fra Android version 4.1.2 til 4.4.2 KitKat. Efter alt sandsynlighed er der tale om den sidste store Android-opdatering til LG Optimus G.

Tak til Thomas og Klaus for tip…

Mere til historien

Siden Optimus G, der blev en forholdsvis stor comeback-succes for LG, er fulgt både en LG G2 og LG G3, der netop nu også kan softwareopdateres.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer