LG retter genstartsfejl i LG G3 med softwareopdatering

7

En softwareopdatering, der retter genstartsfejl i LG G3, er udsendt til kunderne. LG lover endnu en opdatering i slutningen af måneden.

Genstartsfejl i LG G3
LG G3 opdateres af LG så den ikke genstarter selv

Nogle ejere af LG G3 har oplevet, at telefonen spontant lukker ned eller genstarter. Der har også været rapporteret om batteriproblemer og at G3 bliver meget varm, uden grund.

I slutningen af juli erkendte LG overfor MereMobil.dk, at der er en genstartfejl i LG G3, som har ramt en lille del af kunderne.

LG erkender problemer med LG G3

Den første opdatering blev udsendt den 25. juli 2014 og LG lovede yderligere en opdatering i slutningen af august. Heldigvis har LG arbejdet hurtigere end planlagt.

LG G3 v10g opdatering
LG G3 v10g opdatering (Foto: MereMobil.dk)

– ”Den anden opdatering, MR-update til LG G3 kaldet V10g, er nu udsendt via OTA. Denne opdatering skulle løse problemerne med genstart,” fortæller Susanne Persson fra LG Nordic til MereMobil.dk.

Hun opfordrer desuden til, at kunderne udfører en nulstilling til fabriksindstillinger efter opdateringen, for at opnå det bedste resultat.

– ”Vi kommer også med en tredje opdatering, som er planlagt til slutningen af august. Denne vil løse andre fejl, og hvis der oplevedes fejl i forbindelse med V10g, bliver disse rettet i den næste opdatering,” slutter Susanne Persson.

Opdateringen V10g til LG G3 fylder 42,33 MB. Der kan manuelt søges efter opdateringer ved at gå til Indstillinger – Om – Opdateringscenter – Softwareopdatering.

Mere til historien

Problemerne med LG G3 blev opdaget i slutningen af maj måned.

Læs også:
Test: Stor gennemgang af LG G3
Web-TV: Se testen af LG G3

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer