LG erkender problemer med LG G3

53

Meldinger om problemer med LG G3 kan læses bredt omkring på nettet. Nu erkender LG at topmodellen har udfordringer. En opdatering er på vej.

LG G3
LG G3 (Foto: MereMobil.dk)

Siden præsentationen af LG G3 i slutningen af maj i år har LG redet på en bølge af positiv opmærksomhed, og få dage efter den internationale salgsstart kunne LG notere sig 100.000 solgte eksemplarer.

Anmeldelserne har også være gode hele vejen rundt. Så hvad kan der gå galt?

LG må erkende, at ingen er bedre end sit seneste produkt. For rapporter om problemer med LG G3 er den seneste måned begyndt at komme frem på nettet. Blandt andet forskellige indlæg på det internationale forum XDA Developers har behandlet emnet.

Hovedpunkterne i fejlmeldingerne går på følgende

–       Telefonen bliver meget varm uden grund
–       Batteriet tømmes hurtigt
–       G3 lukker spontant ned eller genstarter

Stor test af LG G3

LG bekræfter overfor MereMobil.dk

Flere LG G3 kunder har været frustrerede og henvendelser til LG har ikke givet resultat, indtil nu.

MereMobil.dk har forelagt LG Nordic rapporterne fra kunderne om problemer med LG G3, og nu bekræftes det fra officiel side, at nogle G3-ejere oplever udfordringer.

– ”Vi kan meddele at visse kunder oplever et problem med, at LG G3 genstarter og kan blive varm,” siger Susanne Persson fra LG Nordic til MereMobil.dk.

Web-TV: Sådan er LG G3

Softwarerettelse til LG G3

LG fortæller videre, at så snart de opdagede problemerne, begyndte de at undersøge dem. Konklusionen er, at der er tale om en softwarefejl.

– ”Selvom det er en meget lille gruppe G3-ejere, der oplever fejlen – og selvom vores kundeservice har meget få henvendelser omkring dette, arbejder vores ingeniører benhårdt på at rette fejlene,” fortæller Susanne Persson videre.

Den første opdatering skulle være udsendt i fredags via OTA (25. juli 2014). Endnu en opdatering forventes at være klar i slutningen af august, lyder det fra LG.

– ”Jeg håber vores kunder vil have tålmodighed og forståelse for, at vi arbejder på en løsning,” slutter Susanne Persson fra LG Nordic.

Mere til historien

Hvis du har opdateret LG G3 med den nyeste software, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder, om fejlene (hvis du har haft dem) er blevet løst.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
53 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer