LG F70 klar til salg – se pris og tilgængelighed

0

LG har netop sendt deres nye prisbillige 4G-mobil F70 ud på det danske marked. Se pris og tilgængelighed her.

LG F70 (Foto: LG)
LG F70 (Foto: LG)

LG præsenterede under Mobile World Congress en ny prisbillig 4G-telefon, som nu lander på det danske marked.

 – LG annoncerer prisvenlig 4G-telefon – LG F70

Telefonen er en efterfølger til sidste års model Optimus F5, men er opgraderet med blandt andet en større skærm, bedre batteri, quad-core processor og den seneste Android-version (Android 4.4 KitKat). Telefonen har også en række nye og smarte funktioner, som blandt andet KnockCode-funktionen.

Desuden har den Guestmode, QMemo, Quick Remote og Plug&Pop. Guestmode gør det muligt, at lave to forskellige slags låsemønstre på telefonen, hvor det ene låser den helt op, mens det andet kun giver begrænset adgang, hvor du eksempelvis kan gøre, at der ikke er adgang til SMS eller e-mails.

LG klar med ny KnockOn-funktion – KnockCode

– “I 2013 lancerede vi vores første 4G-smartphone på markedet i form af Optimus F5. Nu er vi ovenud glade for at kunne lancere F70, som er den perfekte efterfølger i F-serien,” siger Susanne Persson, nordisk produktspecialist for Mobile Communications hos LG Electronics.

Til MereMobil.dk siger Susanne Persson, at LG F70, allerede nu er tilgængelig hos Elgiganten i Danmark.

Telefonen kommer med en 1.2 GHz quad-core processor, 4,5 tommer skærm med en opløsning på 800×480 pixels, 5 megapixels kamera med LED-blitz, VGA frontkamera, 1 GB RAM, 4 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort op til 32 GB, NFC, DLNA, USB 2.0, Bluetooth 4.0, WiFi, 4G, A-GPS, Android 4.4 KitKat og et batteri på 2.440 mAh.

Den vejledende udsalgspris på LG F70 er 1.499 kroner uden abonnement.

Stor test: Så god er LG G3

Mere til historien

LG F70 har den alternative brugerflade Easy HomeUI, der gør det nemt for nye smartphone-brugere at komme i gang med telefonen. Denne brugerflade er lettere at håndtere, da den minder om brugerfladen fra ældre telefoner. Du vælger selv om du vil benytte denne brugerflade – eller den moderne brugerflade.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer