LG annoncerer prisvenlig 4G-telefon – LG F70

0

LG har netop annonceret endnu en nye smartphone – nemlig den prisvenlige 4G-telefon LG F70. Læs om den her.

LG F70 (Foto: LG)
LG F70 (Foto: LG)

LG Electronics har netop offentliggjort endnu en ny smartphone, der er efterfølger til LG Optimus F5, som kom på markedet sidste år. Den nye LG F70 er dog opgraderet både på skærm, batteri og fået tilføje en række nye funktioner.

LG G2 Mini – kompakt mellemklasse mobil

– “I 2013 lancerede vi LG Optimus F5, vores første 4G-smartphone til folket. Nu er vi meget glade for at kunne præsentere LG F70 som en værdig efterfølger til F-serien,” siger Susanne Persson, nordisk produktspecialist for Mobile Communications i LG Electronics.

LG F70 kommer med en 4,5 tommer skærm, 5 megapixels kamera, 4 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort på op til 32 GB, Android 4.4 KitKat, 4G og et batteri på 2.440 mAh.

LG F70 (Foto: LG)
LG F70 (Foto: LG)

Telefonen kommer også med LG KnockCode, der er en videreførelse af KnockOn-konceptet, som LG er kendt for på LG G2, G Pad og senest LG G Flex. KnockCode gør det muligt ikke kun at låse telefonen op fra hviletilstand, men at låse telefonen op med et tab 4 forskellige steder på skærmen. Du kan dog også vælge kun at benytte KnockOn.

LG F70 kommer også med Guestmode, QMemo, QuickRemote og Plug&Pop. Guestmode giver dig muligheden for, at have to forskellige låsemønstre til din mobil, hvor af det ene kun giver begrænset adgang og det andet låser telefonen helt op. Så kan du låne din telefon ud til dine venner, børn eller andre – uden at være nervøs for, at der bliver læst hemmelige beskeder mails eller andet.

 – LG klar med tredje generation af L-serien

Du kan på LG F70 også vælge en alternative brugerdefineret grænseflade, som gør overgangen fra andre telefoner lettere. Dog kan du også vælge det almindelige smartphone interface.

LG F70 kommer i handlen i løbet af andet kvartal 2014. Den endelige pris og tilgængelighed er endnu ukendt.

Mere til historien

Der er ingen tvivl om, at den telefon medierne venter mest på i år er LG G2’s efterfølger, som ventes at få navnet LG G3. LG har dog endnu ikke meldt noget officielt ud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer