Samsung har USA-succes med Galaxy S5

1

RAPPORT: Samsung Galaxy S5 overgår salget af forgængeren Galaxy S4 i de første 25 dage efter salgsstarten.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

Det går bedre med salget af Samsung Galaxy S5 i USA og Canada, end det gjorde med Galaxy S4. Det skriver reklamenetværket Chitika i en rapport over de første 25 dage efter S5-salget sammenlignet med S4.

Galaxy S5 debuterede hos alle de store operatører i USA den 11. april 2014. Verizon startede salget med en kampgane, hvor kunder, der købte Galaxy S5, fik en ekstra med, uden beregning.

Denne kampagne sammen med mindre tiltag hos Sprint og andre teleselskaber, har hjulpet med til at booste adoptionsraten af enheden, sammenlignet med tidligere Galaxy S-modeller.

Så mange mobiler købte vi i 2013

Chitika Insights Samsung Galaxy S5 salg
Chitika Insights rapport over Samsung Galaxy S5 salg de første 25 dage i Nordamerika og Canada

Analyse af webforbruget

Chitika Insights har analyseret snesevis af millioner reklamevisninger på Samsung smartphones i perioden fra den 11. april til 5. maj 2014. Dataene er sammenkørt med tilsvarende reklamevisninger fra den 25. april til 19. maj 2013, der dækker S4-lanceringen.

I de første 25 dage generede Samsung Galaxy S5 brugere 4.3 procent af alt den webtrafik, som Samsung smartphones stod for i perioden, på det nordamerikanske marked.

Galaxy S4 stod i den sammenlignelige periode for 2.0 procent af webtrafikken.

Web-TV: Se testen af Samsung Galaxy S5

Galaxy S-rekorderne

Ved præsentationen af Galaxy S5 annoncerede Samsung et samlet salg på over 200 millioner telefoner i Galaxy S-serien.

Det tog den originale Galaxy S syv måneder at nå 10 millioner-rekorden. Galaxy S II gjorde det på fem måneder, mens Galaxy S III var 50 dage om at runde den magiske milepæl.

Samsung annoncerede 30 dage efter salgsstarten på S4, at der var solgt 10 millioner telefoner. Det er derfor sandsynligt, at Galaxy S5 nu har passeret forgængerens rekord.

Phablets er mere almindelige

Det hurtige adoption af Samsung Galaxy S5 er særlig interessant fordi den tilhører phablet-kategorien. Phablets er kategorinavnet for smartphones med en skærmstørrelse på mellem 5.01 og 6.9 tommer.

Forbrugerne lader altså ikke til at blive skræmte af, at S5 har en skærm på 5.1 tommer.

Phablets er på vej til at blive mere almindelige hos den brede forbruger. Dette underbygges også af Sony, som netop har sendt topmodellen Xperia Z2 i de danske butikker. Her er skærmstørrelsen på 5.2 tommer.

Kommentar: Phablets, ja tak!

Mere til historien

Chitika påviste desuden, at Samsung-brugere genererede den største mængde af webtrafik på Android-platformen i Nordamerika.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer