Samsung har USA-succes med Galaxy S5

RAPPORT: Samsung Galaxy S5 overgår salget af forgængeren Galaxy S4 i de første 25 dage efter salgsstarten.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

Det går bedre med salget af Samsung Galaxy S5 i USA og Canada, end det gjorde med Galaxy S4. Det skriver reklamenetværket Chitika i en rapport over de første 25 dage efter S5-salget sammenlignet med S4.

Galaxy S5 debuterede hos alle de store operatører i USA den 11. april 2014. Verizon startede salget med en kampgane, hvor kunder, der købte Galaxy S5, fik en ekstra med, uden beregning.

Denne kampagne sammen med mindre tiltag hos Sprint og andre teleselskaber, har hjulpet med til at booste adoptionsraten af enheden, sammenlignet med tidligere Galaxy S-modeller.

- Så mange mobiler købte vi i 2013

Chitika Insights Samsung Galaxy S5 salg

Chitika Insights rapport over Samsung Galaxy S5 salg de første 25 dage i Nordamerika og Canada

Analyse af webforbruget

Chitika Insights har analyseret snesevis af millioner reklamevisninger på Samsung smartphones i perioden fra den 11. april til 5. maj 2014. Dataene er sammenkørt med tilsvarende reklamevisninger fra den 25. april til 19. maj 2013, der dækker S4-lanceringen.

I de første 25 dage generede Samsung Galaxy S5 brugere 4.3 procent af alt den webtrafik, som Samsung smartphones stod for i perioden, på det nordamerikanske marked.

Galaxy S4 stod i den sammenlignelige periode for 2.0 procent af webtrafikken.

- Web-TV: Se testen af Samsung Galaxy S5

Galaxy S-rekorderne

Ved præsentationen af Galaxy S5 annoncerede Samsung et samlet salg på over 200 millioner telefoner i Galaxy S-serien.

Det tog den originale Galaxy S syv måneder at nå 10 millioner-rekorden. Galaxy S II gjorde det på fem måneder, mens Galaxy S III var 50 dage om at runde den magiske milepæl.

Samsung annoncerede 30 dage efter salgsstarten på S4, at der var solgt 10 millioner telefoner. Det er derfor sandsynligt, at Galaxy S5 nu har passeret forgængerens rekord.

Phablets er mere almindelige

Det hurtige adoption af Samsung Galaxy S5 er særlig interessant fordi den tilhører phablet-kategorien. Phablets er kategorinavnet for smartphones med en skærmstørrelse på mellem 5.01 og 6.9 tommer.

Forbrugerne lader altså ikke til at blive skræmte af, at S5 har en skærm på 5.1 tommer.

Phablets er på vej til at blive mere almindelige hos den brede forbruger. Dette underbygges også af Sony, som netop har sendt topmodellen Xperia Z2 i de danske butikker. Her er skærmstørrelsen på 5.2 tommer.

- Kommentar: Phablets, ja tak!

Mere til historien

Chitika påviste desuden, at Samsung-brugere genererede den største mængde af webtrafik på Android-platformen i Nordamerika.

iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram