Danske telespidser samles i Odense

0

Fra Apple til Samsung og alt imellem, samt topledere fra større danske virksomheder, samles i Odense for at føle hinanden på tænderne. Det handler om kontakten til hundredetusindvis slutbrugere.

Business
Der givet håndslag på flere vigtige aftaler blandt danske virksomheder og telebranchen i Odense

Et bredt udvalg af topfolk fra den danske telebranche samles for femte år i træk for at networke, udbrede budskabet om netop deres produkter, og overbevise vigtige indkøbere samt IT-chefer om, at der skal satses på netop deres løsninger.

– ”Gæster får en unik mulighed for at snakke med branchen fagfolk. På dagen kan der endda sættes efterfølgende møder op, hvor producenter eller løsningspartnere  kommer tættere i dialog med kunden, om en pågældendes problemstilling,” fortæller Casper Thodsen, salgschef ved TDC Erhvervscenter Odense S, der står som arrangør.

Kundedag 2014 minder om den anden større begivenhed, messen Hello, der afholdes i både Danmark, Sverige og Finland. Hello fandt senest sted i DR Koncerthuset. Kundedag 2014 er henlagt til TRE-FOR Park, Odense Stadions VIP-område.

Som på Hello har Kundedag 2014 også et messeområde, hvor deltagerne kan stifte bekendtskab med den nyeste hardware.

Huawei: Målet er 10 millioner solgte P7’ere

Apple, Samsung, Microsoft – alle under samme tag

Arrangementet, der er generelt bredt respekteret i telebranchen, har været i stand til at samle mange fremtrædende personer under samme tag, hvilket sker yderst sjældent.

Blandt talerne er administrerende direktør og koncernchef i TDC, Carsten Dilling. Nokia og Microsoft er også på podiet og dagen sluttes af med, hvad flere betegner som et scoop, Apples danske salgschef på B2B markedet, Kenneth Bogø.

Årsagen til at Apple er et ”scoop” er, at den amerikanske IT-virksomhed kun i yderst sjældne tilfælde stiller op og holder foredrag. MereMobil.dk har naturligvis forespurgt om et interview, hvilket desværre ikke har været muligt.

I løbet af dagen deltager Sonys danske landechef Michael Fahlén, salgschef for B2B hos Samsung og Kazams nordiske salgsdirektør Claus Pedersen i en paneldebat om deres syn på Android som platform.

Stærkt salg af iPhones men iPad falder

Det handler om at sælge

Når alt kommer til alt så mødes telebranchen ikke for blot at drikke kaffe og klappe hinanden på ryggen. Det handler om salg.

En virksomhed som TDC Erhvervscenter Odense S, der arrangerer dagen, har potentielt kontakt til over 100.000 slutbrugere hos større danske virksomheder. Producenter og løsningsleverandører er naturligvis interesserede i, at komme i dialog med IT-cheferne fra disse firmaer.

Eksempelvis er Bang og Olufsens IT-chef Thomas Kaaber, Knud Steen Lars, CEO hos TRE-FOR og Finn Kristensen som er IT-chef hos Solar, at finde på deltagerlisten.

Så mon ikke nok at blandt andet HTC, Huawei, Jabra, Plantronics m.fl. har pudset de pæne sko til dagens arrangement.

Kiloo-brødrene tjener millioner på Subway Surfers

Mere til historien

Arrangementet er udelukkende for inviterede og gæstes således ikke af slutbrugere.

Læs også:
Flere artikler fra business-kategorien

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer