Huawei: Målet er 10 millioner solgte P7’ere

Huawei Ascend P7 skal sælges i over 10 millioner styks for at være en succes. Men globale tal afslører, at der er langt til toppen.

Huawei Ascend P7 (Foto: Huawei)Da Huaweis nyeste topmodel Ascend P7 blev lanceret, fortalte Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group, at forgængeren Ascend P6 nåede et salg på fire millioner enheder på verdensplan.

P6 kom ud på mere end 100 markeder, og er en af Huaweis bedst solgte telefoner til dato, men dette er ikke nok for kineserne.

I et interview med MereMobil.dk sagde Clement Wong, Global Go-to-Market Director i Huawei Device Marketing, at målet for Ascend P7 er at sælge over 10 millioner styks, over det kommende år.

Web-TV: Vores første kig på Ascend P7

Lang vej til toppen

Huawei solgte, ifølge analysefirmaet IDC, 48.8 millioner smartphones på verdensplan, hvilket indbragte dem en tredjeplads blandt smartphone-producenterne.

Selvom Huawei ved den netop overstående P7-lanceringsevent i Paris lagde vægt på, at tredjepladsen skal forsvares og bibeholdes, hører det med til billedet, at Samsung i samme periode solgte 313.9 millioner smartphones, mens Apple sendte 153.4 millioner iPhones ud på verdensmarkedet.

– ”Vi stopper ikke her!,” gentog Richard Yu flere gange under eventen. Men et faktum er, at der skal sælges umådeligt mange enheder, for at slå Apple eller Samsung.

Clement Wong ville under snakken med MereMobil.dk ikke forholde sig til, hvor de mange ekstra kunder skal komme fra, altså om de skal hentes fra Samsung, Apple, eller komme gennem organisk vækst.

Kendskabsgraden til Huawei er over de seneste år steget med 52 procent, den såkaldte ”brand awareness”, ifølge producenten selv.

Derfor tager Telenor ikke P7 i sortiment

Mere til historien

I IDC’s statistik for 2013 er LG placeret lige under Huawei med 47.7 millioner solgte smartphones, mens kinesiske Lenovo indtager femtepladsen med 45.5 millioner enheder.

Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram