Huawei: Målet er 10 millioner solgte P7’ere

Huawei Ascend P7 skal sælges i over 10 millioner styks for at være en succes. Men globale tal afslører, at der er langt til toppen.

Huawei Ascend P7 (Foto: Huawei)Da Huaweis nyeste topmodel Ascend P7 blev lanceret, fortalte Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group, at forgængeren Ascend P6 nåede et salg på fire millioner enheder på verdensplan.

P6 kom ud på mere end 100 markeder, og er en af Huaweis bedst solgte telefoner til dato, men dette er ikke nok for kineserne.

I et interview med MereMobil.dk sagde Clement Wong, Global Go-to-Market Director i Huawei Device Marketing, at målet for Ascend P7 er at sælge over 10 millioner styks, over det kommende år.

- Web-TV: Vores første kig på Ascend P7

Lang vej til toppen

Huawei solgte, ifølge analysefirmaet IDC, 48.8 millioner smartphones på verdensplan, hvilket indbragte dem en tredjeplads blandt smartphone-producenterne.

Selvom Huawei ved den netop overstående P7-lanceringsevent i Paris lagde vægt på, at tredjepladsen skal forsvares og bibeholdes, hører det med til billedet, at Samsung i samme periode solgte 313.9 millioner smartphones, mens Apple sendte 153.4 millioner iPhones ud på verdensmarkedet.

- ”Vi stopper ikke her!,” gentog Richard Yu flere gange under eventen. Men et faktum er, at der skal sælges umådeligt mange enheder, for at slå Apple eller Samsung.

Clement Wong ville under snakken med MereMobil.dk ikke forholde sig til, hvor de mange ekstra kunder skal komme fra, altså om de skal hentes fra Samsung, Apple, eller komme gennem organisk vækst.

Kendskabsgraden til Huawei er over de seneste år steget med 52 procent, den såkaldte ”brand awareness”, ifølge producenten selv.

- Derfor tager Telenor ikke P7 i sortiment

Mere til historien

I IDC’s statistik for 2013 er LG placeret lige under Huawei med 47.7 millioner solgte smartphones, mens kinesiske Lenovo indtager femtepladsen med 45.5 millioner enheder.

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram