Huawei Ascend P7 – det første kig

WEB-TV: Ascend P7 er Huaweis topmodel for sommeren 2014. Vi har taget det første kig på den.

Når kineserne er på scenen for at præsentere telefoner, sker det med store armbevægelser. Det var også tilfældet da Ascend P7 blev lanceret for verdenspressen i Paris.

Ascend P7 føles godt i hånden, og aluminiummet vi så på Ascend P6 er ændret til glas. Faktisk har telefonen Gorilla Glass 3 på både for og bagside.

Selvom der er tale om en fem-tommer Full HD skærm opleves telefonen ikke så stor som konkurrenternes produkter, hvilket givet vis hænger sammen med, at den kun er 6.5 millimeter tyk. Til sammenligning er iPhone 5S 7.6 millimeter mens Samsung Galaxy S5 ligger på 8.5.

- Telenor vil ikke sælge P7

Bedre kamera

Kameraet på 13 megapixels med den seneste Sony optik, og ny billedprocessor, er et andet af Huaweis salgsargumenter. Hurtige snapshots og fotos hvor lyset er dårligt, skal gøre forbrugerne interesserede i at prøve telefonen af. Dertil kommer 5 megapixels frontkamera.

Huawei Ascend P7 har markedets seneste teknologier under motorhjelmen, og er en jævnbyrdig konkurrent til både Samsung Galaxy S5 og HTC One (M8), men det er et åbent spørgsmål, om kunderne for alvor er parate til at prøve en telefon af, fra producenten med ”det mystiske navn”.

Den nye topmodel har 4G LTE i Cat4, hvilket aktuelt i Danmark er understøttet af Telia, Telenor og TDC. 3 får også Cat4 på et senere tidspunkt.

- Mere om Huawei Ascend P7

Et stort løft

Min oplevelse af P7 er indtil videre positivt. Det har løftet udtrykket enormt, at brugerfladen oven på Android 4.4.2, har fået en kæmpe grafisk ansigtsløftning. Det virker mere nutidigt, end det vi så på de tidligere modeller.

Brugerfladen kører smidigt i de første testmodeller, og Indstillinger er optimeret så det nu er mere overskueligt. Dertil kommer en lang række andre forbedringer, som skiftende billeder på låseskærmen.

Huawei har beholdt den flade menustruktur, så der ikke er en underliggende menu. Organiseringen af ikoner m.v. sker i mapper, som det kendes fra iPhone.

Huawei Ascend P7 kommer til en markedspris i Danmark på 2.999 kroner uden abonnement.

- Huawei Ascend P7 – mere om pris og tilgængelighed

Mere til historien

Forgængeren Ascend P6 blev en af Huaweis mest solgte telefoner. Den har været tilgængelig i 10 markedsområder og solgt over 4 millioner enheder.

Se de mest populære tech-videoer fra 2022

OVERBLIK: Her er top-10-listen over de mest sete tech-videoer fra MereMobil.dk i 2022. Se eller gense dem her.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Pixel 7 eller Pixel 7 Pro - de vigtigste forskelle

VIDEO: Kom tæt på Google Pixel 7. I denne test ser jeg på de vigtigste forskelle mellem Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

(mere…)
iPad Pro 2022 vs. iPad Pro 2021 – her er forskellene

VIDEO: Forskellene på iPad Pro 2022 og iPad Pro 2021 er ret små. Se hvilken iPad du skal vælge.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram