Huawei Ascend P7 – det første kig

2

WEB-TV: Ascend P7 er Huaweis topmodel for sommeren 2014. Vi har taget det første kig på den.

Når kineserne er på scenen for at præsentere telefoner, sker det med store armbevægelser. Det var også tilfældet da Ascend P7 blev lanceret for verdenspressen i Paris.

Ascend P7 føles godt i hånden, og aluminiummet vi så på Ascend P6 er ændret til glas. Faktisk har telefonen Gorilla Glass 3 på både for og bagside.

Selvom der er tale om en fem-tommer Full HD skærm opleves telefonen ikke så stor som konkurrenternes produkter, hvilket givet vis hænger sammen med, at den kun er 6.5 millimeter tyk. Til sammenligning er iPhone 5S 7.6 millimeter mens Samsung Galaxy S5 ligger på 8.5.

Telenor vil ikke sælge P7

Bedre kamera

Kameraet på 13 megapixels med den seneste Sony optik, og ny billedprocessor, er et andet af Huaweis salgsargumenter. Hurtige snapshots og fotos hvor lyset er dårligt, skal gøre forbrugerne interesserede i at prøve telefonen af. Dertil kommer 5 megapixels frontkamera.

Huawei Ascend P7 har markedets seneste teknologier under motorhjelmen, og er en jævnbyrdig konkurrent til både Samsung Galaxy S5 og HTC One (M8), men det er et åbent spørgsmål, om kunderne for alvor er parate til at prøve en telefon af, fra producenten med ”det mystiske navn”.

Den nye topmodel har 4G LTE i Cat4, hvilket aktuelt i Danmark er understøttet af Telia, Telenor og TDC. 3 får også Cat4 på et senere tidspunkt.

Mere om Huawei Ascend P7

Et stort løft

Min oplevelse af P7 er indtil videre positivt. Det har løftet udtrykket enormt, at brugerfladen oven på Android 4.4.2, har fået en kæmpe grafisk ansigtsløftning. Det virker mere nutidigt, end det vi så på de tidligere modeller.

Brugerfladen kører smidigt i de første testmodeller, og Indstillinger er optimeret så det nu er mere overskueligt. Dertil kommer en lang række andre forbedringer, som skiftende billeder på låseskærmen.

Huawei har beholdt den flade menustruktur, så der ikke er en underliggende menu. Organiseringen af ikoner m.v. sker i mapper, som det kendes fra iPhone.

Huawei Ascend P7 kommer til en markedspris i Danmark på 2.999 kroner uden abonnement.

Huawei Ascend P7 – mere om pris og tilgængelighed

Mere til historien

Forgængeren Ascend P6 blev en af Huaweis mest solgte telefoner. Den har været tilgængelig i 10 markedsområder og solgt over 4 millioner enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer