Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Den seneste uge har budt på testen af Sony Xperia Z2 Tablet, samt en forklaring på hvordan funktionen download-booster i Galaxy S5 virker. Læs det og meget mere i ugens overblik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

En undersøgelse fra Telenor har vist, at danskerne ikke er interesserede i, at smartphonen deltager i påskefrokosten. Dette er måske værd at huske, hvis du står og skal til påskefrokost i dag eller i morgen. Du kan læse mere om undersøgelsen fra Telenor her.

Den store sikkerhedsbrist Heartbleed har ikke kun ramt hjemmesider, men også applikationer. Du kan læse nærmere her, hvilke applikationer der anbefaler du skifter password.

Twitter-konti verden over ligger ubrugte hen Selvom der er opbygget en solid brugerbase, så viser nye tal, at op mod halvdelen af Twitter-brugerne aldrig har tweetet.

Husk du altid kan få et overblik over nyhederne på ”Nyhedsoversigten”.

Hitlisten uge 16 2014

01. Forårets tre hotteste Android-smartphones

02. Sony Xperia Z2 Tablet – den fedste Android-tablet (TEST)

03. Danish Dynamite – hent den nye app

04. Android 5.0 project Hera – nyt level af multitasking

05. Skift kodeord på disse applikationer

06. Tre begyndertips til din iPhone

07. Indhold på Netflix fjernet uden varsel

08. Sådan virker download-booster i Samsung Galaxy S5

09. To super-gadgets til iPad og iPhone

10. LG G2 Mini er klar til danskerne

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer