Mange Twitter-brugere har aldrig tweetet

1

Twitter har efterhånden fået opbygget en solid brugerbase, men op mod halvdelen af Twitter-brugerne har aldrig tweetet.

Twitter
Twitter

Der er lige under en milliard registrerede konti og platformen burde derfor have et godt greb i den digitale verdensbefolkning. Det skriver Eb.dk.

Selvom der er en lille milliard brugere der er registreret, så er det langt fra det samme antal brugere, som er aktive. Der findes nemlig et højt antal konti, der aldrig har sendt et eneste tweet. Det viser nye tal fra Twopcharts, som registrerer aktiviteten på Twitter.

 – Twitter på vej med redesignet look

Twopcharts seneste opgørelse, for første kvartal af 2014, afslører, at 433 millioner af de 983 millioner konti aldrig har sendt et tweet. Mens 236 millioner konti ikke har sendt et tweet inden for de seneste 12 måneder. Kun 125 millioner brugere har været aktive inden for de seneste 30 dage.

Twitter har ikke forholdt sig til tallene, men understreger de udfordringer Twitters topchef Dick Costelo også har erkendt Twitter står med. I februar måned forlød det, at han ville forsøge at forbedre platformen.

Apple har købt Twitter-analysefirma   

Mere til historien

Der finds 393 Twitter-konti, som har 0 følgere, samt 233 millioner konti der ikke følger andre konti. Det viser Twopcharts opgørelse.

Læs også:

Twitter lagt ned af Oscar-stjerne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer