Twitter lagt ned af Oscar-stjerne med Samsung-telefon

Oscarværten lagt Twitter ned med en Samsung Galaxy Note 3.

Som en del af et sponsorat omkring Oscarfesten, tog værten Ellen DeGeneres nogle selfies med Samsung Galaxy Note 3. Resultatet blev at Twitter fik tekniske problemer, da billedet på kort tid blev delt over en million gange.

Web-TV: Se Galaxy Note 3 i guld

Aktuelt er det delt 2.3 millioner gange og markeret foretrukne 1.1 millioner gange.

BuzzFeed kan man desuden se et billede af billedet der bliver taget. Resultatet af billedet er at finde på @TheEllenShow på TwitterMed på billedet er blandt andet Julia Roberts, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Kevin Spacey, Angelina Jolie og Brad Pitt, samt Bradley Cooper der tager billedet.

Twitter har efterfølgende hyldet rekorden officielt.

Samsung Galaxy S5 fik også opmærksomhed ved festen, da der blev afspillet en 30 sekunders reklamefilm for produktet.

 – Web-TV: Det første kig på Galaxy S5

Mere til historien

Galaxy S5 blev offentliggjort mandag den 24. marts 2014 ved et arrangement under Mobile World Congress i Barcelona.

Læs også:
– Følg MereMobil.dk på Twitter


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.