Twitter på vej med redesignet look

0

RYGTE: Det sociale netværk Twitter skulle angiveligt være i gang med at teste et nyt layout, som minder en del om designet på Facebook.

Et nyt design på Twitter er blevet spottet og er angiveligt kun ved at blive testet af få udvalgte brugere. En af disse er redaktøren Matt Petronzio, fra websiden Mashables, som har lagt screenshots på nettet af det nye design.

– Kvinderne dominerer på Facebook

Designet minder en del om det, der kendes fra Google+ og særligt Facebook. Det nye design er meget anderledes end det som Twitter benytter sig af i dag.

Twitter tester redesignet layout (Kilde: Mashable)
Twitter tester redesignet layout (Kilde: Mashable)

Det vidner også om, at Twitter er på vej væk fra det simple, men i stedet vil have et look, som minder om det der kendes fra Facebooks Newsfeed.

 – Apple har købt Twitter-analysefirma

Historien melder ikke noget om, hvornår Twitter eventuelt udruller det nye design til alle brugere, eller om det aldrig vil blive noget alle får.

Mere til historien

Twitter er et socialt netværk, som giver brugerne mulighed for at sende egne og læse andre brugeres opdateringer, der på Twitter omtales som tweets. Disse tweets kan være på op til 140 tegn. Du kan følge MereMobil.dk på Twitter, Facebook og Google+.

Læs også:
 – Stor Twitter-opdatering med nyt layout
– Hvem er Twitter-brugeren @evleaks?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer