To super-gadgets til iPad og iPhone

0

Vi har fundet to gadgets, som letter hverdagen. Med Jot Touch 4 kan du håndskrive på iPad. IN1Case udstyrer iPhone med saks og neglefil.

Mængden af ekstraudstyr til smartphones og tablets er enorm, og generelt tester vi relativt få af disse produkter, da vi ellers ikke kunne lave andet. Vi har dog valgt at kigge nærmere på et par produkter. Den ene er anvendelig, mens den anden bare er sjov.

Herunder kan du læse om Jot Touch 4 og coveret IN1Case.

Håndskriv notaterne på iPad

Samsung Galaxy Note-tablets har medfølgende skrivepen, noget som mange synes, iPad mangler. Der findes mange løsninger, men de fleste er kluntede og dårlige. Her er Jot Touch 4 anderledes.

Den har følelsen af en rigtig blyant eller kuglepen, og den ligger virkelig godt i hånden. Spidsen er en lille gennemsigtig plastikskive på cirka otte millimeter, og det er dermed muligt at se, hvad der sker på skærmen, præcis hvor pennen befinder sig.

Jot Touch 4 er præcis og kan registrere op til 2048 trykniveauer, så på den måde, minder den meget om en digital udgave af et rigtigt tegneredskab.

Produktet er egentlig en god idé, men den fungerer kun optimalt hvis applikationerne på iPad understøtter pen-typen. Adonit, firmaet bag, foreslår en række, men de populære notat-applikationer som Evernote og Microsoft Onenote, indgår ikke på listen.

Bruger du Evernote findes der dog en særlig app kaldet Penultimate, som har understøttelse af skrivepen på iPad. Notaterne kommer efterfølgende ind i den almindelige Evernote app, men kan ikke redigeres der.

En anden ulempe er, at stregen, der skrives eller tegnes, ikke følger penspidsen synkront, men er en smule bagud. Denne problemstilling ses også med S Pen på Samsungs produkter.

Der findes flere forskellige iPad skrivepenne på markedet, og Jot Touch 4 er klart blandt de bedre, men til 800 kroner, skal behovet være rimeligt stort, hvis prisen skal kunne forsvares. Produktet forhandles hos blandt andet Wupti.com.

Coveret med indbygget sweitzerkniv

Drømmer du om altid at have en skruetrækker, neglefil, saks, pincet eller skriveredskaber lige ved hånden, så er IN1Case det perfekte cover til iPhone 5 og 5S.

I siderne er de små værktøjer placeret, og du er dermed altid klar, hvis en splint skal trækkes ud, eller noget skal fixes. Derudover har coveret en lille fod, der kan klappes ud, så iPhone kan stå skråt.

IN1Case forhandles i Danmark hos Proshop.dk til 99 kroner, og er klart et cover, der får dine venner til at spærre øjnene op. Det skal siges, at coveret er en lille smule større og tykkere end et traditionelt cover, men helt klart en super-gadget.

Mere til historien

Har du en HTC One (M8) er coveret Dot View noget der skal ses nærmere på. Læs om Dot View i testen af den nye HTC One.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer