Indhold på Netflix fjernet uden varsel

1

Flere brugere og medier fortæller, at Netflix har gjort det sværere for deres medlemmer, at se hvornår film og serier forsvinder fra tjenesten.

Netflix offentliggjorde tidligere en oversigt over hvilke titler på tjenesten, som ville forsvinde i nær fremtid. Men flere negative artikler og opmærksomhed gjort, at Netflix fjernede denne oversigt for et års tid siden. I stedet introducerede Netflix muligheden for, at se udløbsdato på Netflix.com, under de enkelte titler. Det skriver Eb.dk.

 – Netflix bliver måske dyrere

Netflix lovede at de ville sende en notifikation, hvis en film eller serie der var tilføjet brugernes ”Min Liste” stod til at ville forsvinde, men denne information er nu droppet.

På nuværende tidspunkt kan du fortsat finde udløbsdatoer på enkelte titler, men informationen indskrænkes altså mere og mere.

Grunden til Netflix har droppet at oplyse udløbsdatoerne skulle være, at medlemmerne så ikke opdager udvalget formindskes, hvilket vil kunne give dårlig omtale.

Tidligere har informationen hjulpet brugerne med at vide, hvornår de har skulle nå et se en pågældende serie – før det var for sent. Titlerne forsvinder fra tjenesten, da der oftest indgås aftaler om rettighederne i en begrænset periode – denne er normalt 2-3 år, men er i nogle tilfælde kortere.

Danskerne kan streame Netflix i 4K til april

Eksempelvis var det kun muligt, at se hele Ringenes Herre trilogien i december måned.

Mere til historien

Netflix har ikke oplyst, hvor stort udvalget er på tjenesten, men de er kendt for at have et dynamisk udvalg, og når titler forsvinder, så erstattes de af nye.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer