Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Denne uge har budt på testen af Samsungs topmodel Galaxy S5. Læs den og få overblikket over den seneste uges nyheder i mobilbranchen.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Samsung sendte deres nye topmodel Galaxy S5 i handlen i fredags, den 11. april 2014, og i ugen op til var telefonen under luppen. MereMobil.dk har i den forgangne uge haft set topmodellen efter i sømmene – både i testen og i et web-tv indslag.

Det var også ugen, hvor en stor sikkerhedsbrist hærgede internettet. Se hvilke sider det har påvirket, samt om siderne selv anbefaler, at du skifter password.

Dansk Supermarked har indgået samarbejde med Kvittering.dk, hvilket betyder det er muligt at få digitale kvitteringer direkte på din smartphone eller tablet, når du handler i Bilka og Føtex. Senere følger også Netto-butikkerne.

Ugen har også budt på et nyt ”afsnit” i Direktørens blog. Denne gang er det Telenors privatkunde direktør, som har skrevet et blogindlæg om, at han mener det er tid til en hovedrengøring i telebranchen, hvor tingene for alvor ses efter i sømmene og gøres mere gennemskuelige.

Husk du altid kan få et overblik over nyhederne på ”Nyhedsoversigten”.

Du kan i øvrigt også se vores web-tv indslag med HTC One (M8).

Hitlisten uge 15 2014

01. Samsung Galaxy S5 – den bedste Galaxy

02. Det er tid til hovedrengøring i telebranchen

03. Samsung Galaxy S5 – testen er i gang

04. Undgå iMessage problemer

05. Denne knap kan ændre smartphonen

06. Sony Xperia Z2 Compact i støbeskeen

07. Dansk Supermarked klar med digitale kvitteringer

08. WEB-TV: Samsung Galaxy S5 – se den lille sejr

09. Nokia Lumia 2520 – arbejdshesten til Windows-folket

10. Krak klar med ny navigationsapp – gratis

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer