Undgå iMessage problemer efter iPhone er droppet

0

TIP: Apples beskedsystem iMessage kan give dig problemer, selvom du har droppet iPhone og skiftet til Android eller Windows Phone. Se hvordan du undgår bøvl.

BEMÆRK: Denne tipartikel om iMessage er opdateret til en ny version. Læs: Fjern iMessage fra iPhone eller iPad.

Det er ingen hemmelighed, at der gennem tiden har været udfordringer med Apples eget beskedsystem iMessage. Idéen er god med, at beskeder kan sendes frem og tilbage mellem Apples enheder, iPhones, iPads, Mac og iPod Touch, men da iOS 7 blev frigivet, oplevede en del brugere problemer med iMessage.

Mange har formentlig også prøvet at deres iMessage-beskeder ikke kunne leveres, eller også at det fremgår, at de er leveret, selvom beskeden ikke er kommet frem. Det skriver Computerworld.dk, og hentyder blandt andet til en tråd om disse problemer i Apples support-forum.

 – TIP: Se tidspunkt for beskeder i iPhone og iPad

Men et måske mere særligt problem med iMessage er, at tjenesten lever videre, selvom du har droppet din iPhone, til fordel for en anden telefon. Dette kan blive et irritationsmoment, da dine venner med iPhones fortsat ser dit telefonnummer, som en iMessage-enhed, selvom det ikke er det. Beskederne sendes derfor ikke til dig, men et sted på Apples cloud.

Sådan lukker du for iMessage

Du kan dog undgå disse problemer. Nemmest er det, hvis du inden et telefonskift husker, at slå iMessage fra på din iOS-enhed.

Men har du ikke nået dette, så kan du fortsat slå det fra. Det gøres ved at logge ind med dit Apple ID på Apples hjemmeside, hvor du kan markere, at du ikke længere har en iPhone.

I videoen herunder kan du se hvordan teleselskabet Vodafone viser deres kunder, hvordan man undgår iMessage-problemer, når man skifter væk fra iPhone.

https://www.youtube.com/watch?v=K_D5wOhCVy4

Mere til historien

Du kan  læse mere om iMessage-problemerne på Androidcentral.com og i denne artikel fra ITWire.

Der er også en bruger, som viser hvordan problemet undgås i videoen herunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer