Undgå iMessage problemer efter iPhone er droppet

TIP: Apples beskedsystem iMessage kan give dig problemer, selvom du har droppet iPhone og skiftet til Android eller Windows Phone. Se hvordan du undgår bøvl.

BEMÆRK: Denne tipartikel om iMessage er opdateret til en ny version. Læs: Fjern iMessage fra iPhone eller iPad.

Det er ingen hemmelighed, at der gennem tiden har været udfordringer med Apples eget beskedsystem iMessage. Idéen er god med, at beskeder kan sendes frem og tilbage mellem Apples enheder, iPhones, iPads, Mac og iPod Touch, men da iOS 7 blev frigivet, oplevede en del brugere problemer med iMessage.

Mange har formentlig også prøvet at deres iMessage-beskeder ikke kunne leveres, eller også at det fremgår, at de er leveret, selvom beskeden ikke er kommet frem. Det skriver Computerworld.dk, og hentyder blandt andet til en tråd om disse problemer i Apples support-forum.

 - TIP: Se tidspunkt for beskeder i iPhone og iPad

Men et måske mere særligt problem med iMessage er, at tjenesten lever videre, selvom du har droppet din iPhone, til fordel for en anden telefon. Dette kan blive et irritationsmoment, da dine venner med iPhones fortsat ser dit telefonnummer, som en iMessage-enhed, selvom det ikke er det. Beskederne sendes derfor ikke til dig, men et sted på Apples cloud.

Sådan lukker du for iMessage

Du kan dog undgå disse problemer. Nemmest er det, hvis du inden et telefonskift husker, at slå iMessage fra på din iOS-enhed.

Men har du ikke nået dette, så kan du fortsat slå det fra. Det gøres ved at logge ind med dit Apple ID på Apples hjemmeside, hvor du kan markere, at du ikke længere har en iPhone.

I videoen herunder kan du se hvordan teleselskabet Vodafone viser deres kunder, hvordan man undgår iMessage-problemer, når man skifter væk fra iPhone.

https://www.youtube.com/watch?v=K_D5wOhCVy4

Mere til historien

Du kan  læse mere om iMessage-problemerne på Androidcentral.com og i denne artikel fra ITWire.

Der er også en bruger, som viser hvordan problemet undgås i videoen herunder.

Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram