Undgå iMessage problemer efter iPhone er droppet

TIP: Apples beskedsystem iMessage kan give dig problemer, selvom du har droppet iPhone og skiftet til Android eller Windows Phone. Se hvordan du undgår bøvl.

BEMÆRK: Denne tipartikel om iMessage er opdateret til en ny version. Læs: Fjern iMessage fra iPhone eller iPad.

Det er ingen hemmelighed, at der gennem tiden har været udfordringer med Apples eget beskedsystem iMessage. Idéen er god med, at beskeder kan sendes frem og tilbage mellem Apples enheder, iPhones, iPads, Mac og iPod Touch, men da iOS 7 blev frigivet, oplevede en del brugere problemer med iMessage.

Mange har formentlig også prøvet at deres iMessage-beskeder ikke kunne leveres, eller også at det fremgår, at de er leveret, selvom beskeden ikke er kommet frem. Det skriver Computerworld.dk, og hentyder blandt andet til en tråd om disse problemer i Apples support-forum.

 - TIP: Se tidspunkt for beskeder i iPhone og iPad

Men et måske mere særligt problem med iMessage er, at tjenesten lever videre, selvom du har droppet din iPhone, til fordel for en anden telefon. Dette kan blive et irritationsmoment, da dine venner med iPhones fortsat ser dit telefonnummer, som en iMessage-enhed, selvom det ikke er det. Beskederne sendes derfor ikke til dig, men et sted på Apples cloud.

Sådan lukker du for iMessage

Du kan dog undgå disse problemer. Nemmest er det, hvis du inden et telefonskift husker, at slå iMessage fra på din iOS-enhed.

Men har du ikke nået dette, så kan du fortsat slå det fra. Det gøres ved at logge ind med dit Apple ID på Apples hjemmeside, hvor du kan markere, at du ikke længere har en iPhone.

I videoen herunder kan du se hvordan teleselskabet Vodafone viser deres kunder, hvordan man undgår iMessage-problemer, når man skifter væk fra iPhone.

https://www.youtube.com/watch?v=K_D5wOhCVy4

Mere til historien

Du kan  læse mere om iMessage-problemerne på Androidcentral.com og i denne artikel fra ITWire.

Der er også en bruger, som viser hvordan problemet undgås i videoen herunder.

Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram