Sådan ser du tidspunktet på SMS’erne i iPhone

TIP: Sådan ser du tidspunktet på en iMessage eller SMS, der er modtaget på en iPhone eller iPad.

iPhone 5S SMS tastatur beskeder

iPhone 5S (Foto: MereMobil.dk)

Da Apple frigav iOS 7 opdateringen, kom der nye ikoner og et redesign af det mobile styresystem.

Med iOS 7 er det blevet muligt at se alle tidspunkterne på beskederne, som ligger i SMS-indbakken. Tidligere var det kun muligt at se nogle tidspunkter og ikke på hver enkelt besked – men det kan man altså med iOS 7.

I besked-delen, SMS, MMS og iMessage, kan du se tidspunkterne ved, at tage fat i en af tekstboblerne og trække mod venstre – så rykker alle de beskeder, som du har afsendt mod venstre, og der kommer i højre side tidspunkter ud for hver besked.

Mere til historien

Overvejer du netop nu en ny smartphone, så har vi testet både iPhone 5C og iPhone 5S – så kan du blive klogere på forskellen. Er du mere til Android, så læs anmeldelserne af Samsung Galaxy S5 og HTC One (M8).


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.