Krak klar med ny navigationsapp – gratis

6

Påskeferien står for døren og måske du skal rundt i landet på ferie eller til påskefrokost. Du kan bruge den nye applikation Krak Navigation til at finde vej.

Med påskeferien lige om hjørnet, så er der formentlig mange danskere, som skal rundt i landet og finde vej til påskefrokost, i sommerhus eller andet. Det kan ske med den nye applikation fra Eniro.

Eniro, som står bag søgetjenesten Krak, er klar med applikationen Krak Navigation, der er et gratis alternativ til de velkendte GPS-systemer.

 – WEB-TV: Apple CarPlay – se det ‘in action’ her

I takt med smartphonens udbredelse bruger flere og flere danskere telefonen til at finde information. En ny rapport fra Eniro, ”Mobiløkonomien 2014” viser, at 71 procent af de 18-24 årige inden for den sidste måned har brugt deres mobil til at finde vej.

Krak Navigation fungerer også offline, hvilket betyder at det ikke koster ekstra i data at køre en længere tur og at den virker i områder uden netværksdækning. Det er også muligt via applikationen, at tilkøbe kort til øvrige lande, hvis turen går til udlandet.

 – Læs også: Microsoft vil konkurrere med Apple CarPlay

Navigations applikationen er integreret med den almindelige søgeapplikation fra Krak, hvilket gør det nemt at finde oplysninger om forskellige rejsedestinationer, restauranter eller butikker på turen og derefter aktivere Krak Navigation. Du kan vælge om du ønsker den valgte rute med stemme eller blot via retningsvisning. I applikationen er dansk og tretten andre applikationer understøttet.

Du kan downloade Krak Navigation i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

”Mobiløkonomien 2014” er en rapport fra Eniro, som kortlægger danskernes mobilvaner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer