Dansk Supermarked klar med digitale kvitteringer

1

Du kan nu i alle Dansk Supermarked-butikker modtage din kvittering på din smartphone eller tablet fremfor på papir, som det kendes i dag.

Dansk Supermarked klar med digitale kvitteringer
Dansk Supermarked klar med digitale kvitteringer (Foto: Dansk Supermarked)

Dansk Supermarked gør det nu muligt for kunderne, at de kan modtage deres kvitteringer på smartphonen eller tabletten i stedet for den traditionelle i papir. Dette er et led i samarbejdet med kvittering.dk.

Du kan allerede nu modtage de digitale kvitteringer når du handler i Bilka, Føtex, Salling og Starbucks-butikkerne, mens det først vil være muligt i Netto-butikker inden for de næste måneder. Det skriver Epn.dk.

 – Derfor handler vi ikke dagligvarer på nettet

– “Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde denne service til vores kunder. Vi håber, det vil være en god hjælp, at kunderne ikke længere risikerer at smide en vigtig kvittering væk,” siger digital projektleder Kristine Fibæk Salmonsen.

Ønsker du at modtage kvitteringerne digitalt, så skal du have downloadet en applikation på din smartphone, samt have tilknyttet et kreditkort til betalingerne.

– “App’en er foreløbig tilgængelig til iPhone- og Android-telefoner, mens kvittering.dk arbejder med en app også til Windows Phone,” fortæller Michael Laursen, der er butikskonsulent hos Dansk Supermarked.

Intelligent applikation gør indkøb i Bilka nemt

Foruden applikationen installeret, så kræver det også, at man opretter sig som bruger hos kvittering.dk og tilmelder det kreditkort, som man ønsker at benytte.

Mere til historien

Ifølge ham Michael Laursen, så modtages kvitteringen på smartphonen kun tre sekunder efter betalingen er gennemført. Du kan også scanne gamle papirkvitteringer ind i applikationen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer