Dansk Supermarked klar med digitale kvitteringer

Du kan nu i alle Dansk Supermarked-butikker modtage din kvittering på din smartphone eller tablet fremfor på papir, som det kendes i dag.

Dansk Supermarked klar med digitale kvitteringer

Dansk Supermarked klar med digitale kvitteringer (Foto: Dansk Supermarked)

Dansk Supermarked gør det nu muligt for kunderne, at de kan modtage deres kvitteringer på smartphonen eller tabletten i stedet for den traditionelle i papir. Dette er et led i samarbejdet med kvittering.dk.

Du kan allerede nu modtage de digitale kvitteringer når du handler i Bilka, Føtex, Salling og Starbucks-butikkerne, mens det først vil være muligt i Netto-butikker inden for de næste måneder. Det skriver Epn.dk.

 – Derfor handler vi ikke dagligvarer på nettet

– “Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde denne service til vores kunder. Vi håber, det vil være en god hjælp, at kunderne ikke længere risikerer at smide en vigtig kvittering væk,” siger digital projektleder Kristine Fibæk Salmonsen.

Ønsker du at modtage kvitteringerne digitalt, så skal du have downloadet en applikation på din smartphone, samt have tilknyttet et kreditkort til betalingerne.

– “App’en er foreløbig tilgængelig til iPhone- og Android-telefoner, mens kvittering.dk arbejder med en app også til Windows Phone,” fortæller Michael Laursen, der er butikskonsulent hos Dansk Supermarked.

Intelligent applikation gør indkøb i Bilka nemt

Foruden applikationen installeret, så kræver det også, at man opretter sig som bruger hos kvittering.dk og tilmelder det kreditkort, som man ønsker at benytte.

Mere til historien

Ifølge ham Michael Laursen, så modtages kvitteringen på smartphonen kun tre sekunder efter betalingen er gennemført. Du kan også scanne gamle papirkvitteringer ind i applikationen.

MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Nu skal du finde el-appen frem igen! Strømprisen er på det højeste niveau i år

I efteråret 2022 blev det for alvor populært at følge el-priserne på apps. Nu er det igen relevant. Strømprisen har nået det højeste niveau i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram