Denne knap kan ændre smartphonen

4

En ekspert mener, at et problem mange har kan løses ved én knap på smartphonen – så privat- og arbejdsliv adskilles.

En særlig knap på smartphonen, kan måske løse problemet mange af os har med, at adskille privat- og arbejdsliv på smartphonen.

I stedet for at have to telefoner i lommen eller tasken – eller føle sig tunget til at købe en af de endnu få modeller, der kommer med dual-SIM.

Dual-SIM telefoner på vej i danske butikker

Gartner-rådgiver Craig Roth foreslår i et blog-indlæg, at nye smartphones burde have en funktion, som kan skifte mellem privat- og arbejdsliv. Det skriver Computerworld.dk.

Samsung har deres Knox-univers, der deler telefonen op i to forskellige ”universer” – et til arbejde og et andet til privatliv.

 – Samsung Knox klar i forbedret udgave

Med Knox er der tale om en software-baseret knap, mens det Craig Roth forestiller sig er en konkret fysisk knap.

– “Jeg forestiller mig en fysisk knap til at skifte frem og tilbage,” lyder det fra Craig Roth.

Craig Roth skriver også, at denne fysiske knap vil bestemme, hvilket baggrundsbillede og tema, som anvendes på telefonen. Ligesom SAP-appliktionen vises når du er i arbejds-mode, mens dine applikationer som Candy Crush og Angry Birds, først vises når du har telefonen i privatmode.

Det vil også være muligt, at bruge to forskellige adgangskoder og sikkerhedsniveauer alt efter om telefonen er i arbejds- eller privatlivstilstand.

Om det nogensinde vil blive til virkelighed er endnu uvist. Mange gør også brug af telefoner med dual-SIM, den eneste topmodel på det danske marked der tilbyder dette er i skrivende stund HTC One (M7) Dual.

Mere til historien

Windows Phone platformen har ros for, at være den bedst egnede til erhvervsbrug. Du kan læse testen af den nye Nokia Lumia 2520 tablet her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer