Samsung Knox klar i forbedret udgave

0

Samsung har offentliggjort den nye version af Knox, der kommer med nye funktioner og forbedrer sikkerheden yderligere.

Samsung logo
Samsung logo

Samsung offentliggjorde i går aftes, på Mobile World Congress, den nye version af deres Knox.

Nogle sikkerhedsforbedringer er nu med til at gøre, Knox 2.0 er den mest sikre Android-platform for virksomheder. Løsningen gør virksomhederne kan tilbyde en sikker løsning på BYOD til deres medarbejdere. BYOD står for ”Bring Your Own Device” og er en strategi flere virksomheder benytter sig af.

 – PODCAST: Derfor er sikkerhed vigtigt

Telefonens dataforbrug kan via en ”Dual APN” opdeles så privat- og erhversmæssigt brug er for sig, hvilket gør der kan sendes to forskellige regninger for forbruget.

Samsung har også udvidet samarbejdet med tredjepartsudviklere, hvilket giver mere variation og fleksibilitet. Dermed understøtter Knox 2.0 også de fleste Android applikationer fra Google Play.

Foruden de central funktioner i Knox har Samsung også annonceret nye cloud-tjenester, Knox EMM og Knox Marketplace, der er skabt specifikt til behovene hos små og mellemstore virksomheder.

De nye funktioner i Knox 2.0 bliver tilgængelige i andet kvartal 2014 og Knox brugere vil kunne opgraderer til Knox 2.0, når de har fået opdateringen til Android 4.4 KitKat.

Den nye Galaxy S5 kommer med Knox 2.0 pre-installeret.

Mere til historien

Siden oktober 2013, hvor Knox blev tilgængelig kommercielt på markedet har Samsung solgt mere end 25 millioner enheder, der er kompatible med Knox og har i dag end 1 million aktive Knox-brugere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer