Dual-SIM telefoner på vej i danske butikker

1

Udvalget af dual-SIM telefoner har tidligere været nærmest ikke eksisterende, men nu begynder en ny trend. Flere og flere dual-SIM telefoner er på vej.

HTC One dual-SIM (Foto: HTC)
HTC One dual-SIM (Foto: HTC)

Dual-SIM telefoner har tidligere ikke været noget, som producenterne satsede på i Danmark. Derfor har det også været svært, at opdrive telefoner, som understøttede to SIM-kort.

Fra teleselskaberne var beskeden tidligere, at efterspørgslen i Danmark var lav i forhold til andre lande, hvilket betød, at skulle man have en dual-SIM telefon, så var det altså ofte ”no name”-brands, som man havde at vælge mellem.

Dette er dog ændret nu. Flere producenter begynder, at tage dual-SIM telefoner til Danmark, og den nye smartphoneproducent Kazam tilbyder det i alle deres smartphones.

De fortalte ved præsentationen af deres første modeller, at operatørerne kommunikerede ud, at markedet primært ønskede telefoner med ét SIM-kort, men da flere forbrugere har flere numre – måske arbejde og privat, så er dette ikke hele sandheden. Kazam tror derfor, at de også kan skille sig ud ved, at tilbyde dual-SIM i alle deres modeller.

Web-TV: Vi ser nærmere på Kazam Trooper X5.0 med dual-SIM

Kazam er ikke alene med dual-SIM telefoner, også Huawei har set trenden og er klar med Ascend G525.

Men ønsker man sig en topmodel, som fortsat understøtter dual-SIM, så er det indtil videre kun HTC, der har dette i sortiment. De har nemlig netop sendt en dual-SIM version af topmodellen HTC One i handlen herhjemme.

HTC One – den nye smartphonekonge

Bortset fra at HTC One dual-SIM ikke har 4G, så er specifikationerne identiske med den almindelige model.

Mere til historien

En dual-SIM telefon er en telefon, som har plads til to SIM-kort. Det betyder, at du kan have eksempelvis både dit arbejds- og privatnummer aktiveret samtidig i den samme telefon. Dette kunne man ikke i de første dual-SIM telefoner, her skulle man manuelt vælge hvilket SIM-kort man ønskede var aktivt.

Den første dual-SIM telefon var Benefon Twin, som var produceret i Finland – denne kom på markedet i 2000.

Dual-SIM telefoner henvender sig til de, som måske både har en arbejds- og privattelefon, eller de der ofte rejser udenlands, så kan man nu købe et taletidskort i det land, man befinder sig i.

Læs også: Kazam vil skabe sin succes på lave priser og lyt til vores Podcast Kazam – kom tæt på produkterne og hør historien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer