Dual-SIM telefoner på vej i danske butikker

Udvalget af dual-SIM telefoner har tidligere været nærmest ikke eksisterende, men nu begynder en ny trend. Flere og flere dual-SIM telefoner er på vej.

HTC One dual-SIM (Foto: HTC)

HTC One dual-SIM (Foto: HTC)

Dual-SIM telefoner har tidligere ikke været noget, som producenterne satsede på i Danmark. Derfor har det også været svært, at opdrive telefoner, som understøttede to SIM-kort.

Fra teleselskaberne var beskeden tidligere, at efterspørgslen i Danmark var lav i forhold til andre lande, hvilket betød, at skulle man have en dual-SIM telefon, så var det altså ofte ”no name”-brands, som man havde at vælge mellem.

Dette er dog ændret nu. Flere producenter begynder, at tage dual-SIM telefoner til Danmark, og den nye smartphoneproducent Kazam tilbyder det i alle deres smartphones.

De fortalte ved præsentationen af deres første modeller, at operatørerne kommunikerede ud, at markedet primært ønskede telefoner med ét SIM-kort, men da flere forbrugere har flere numre – måske arbejde og privat, så er dette ikke hele sandheden. Kazam tror derfor, at de også kan skille sig ud ved, at tilbyde dual-SIM i alle deres modeller.

Web-TV: Vi ser nærmere på Kazam Trooper X5.0 med dual-SIM

Kazam er ikke alene med dual-SIM telefoner, også Huawei har set trenden og er klar med Ascend G525.

Men ønsker man sig en topmodel, som fortsat understøtter dual-SIM, så er det indtil videre kun HTC, der har dette i sortiment. De har nemlig netop sendt en dual-SIM version af topmodellen HTC One i handlen herhjemme.

HTC One – den nye smartphonekonge

Bortset fra at HTC One dual-SIM ikke har 4G, så er specifikationerne identiske med den almindelige model.

Mere til historien

En dual-SIM telefon er en telefon, som har plads til to SIM-kort. Det betyder, at du kan have eksempelvis både dit arbejds- og privatnummer aktiveret samtidig i den samme telefon. Dette kunne man ikke i de første dual-SIM telefoner, her skulle man manuelt vælge hvilket SIM-kort man ønskede var aktivt.

Den første dual-SIM telefon var Benefon Twin, som var produceret i Finland – denne kom på markedet i 2000.

Dual-SIM telefoner henvender sig til de, som måske både har en arbejds- og privattelefon, eller de der ofte rejser udenlands, så kan man nu købe et taletidskort i det land, man befinder sig i.

Læs også: Kazam vil skabe sin succes på lave priser og lyt til vores Podcast Kazam – kom tæt på produkterne og hør historien.

Hvad siger du til en ny HTC-telefon?

HTC er nok ikke ’tilbage’ som en stor producent, men de kommer denne sommer med en ny smartphone. Her er HTC U24 Pro.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram