Dual-SIM telefoner på vej i danske butikker

Udvalget af dual-SIM telefoner har tidligere været nærmest ikke eksisterende, men nu begynder en ny trend. Flere og flere dual-SIM telefoner er på vej.

HTC One dual-SIM (Foto: HTC)

HTC One dual-SIM (Foto: HTC)

Dual-SIM telefoner har tidligere ikke været noget, som producenterne satsede på i Danmark. Derfor har det også været svært, at opdrive telefoner, som understøttede to SIM-kort.

Fra teleselskaberne var beskeden tidligere, at efterspørgslen i Danmark var lav i forhold til andre lande, hvilket betød, at skulle man have en dual-SIM telefon, så var det altså ofte ”no name”-brands, som man havde at vælge mellem.

Dette er dog ændret nu. Flere producenter begynder, at tage dual-SIM telefoner til Danmark, og den nye smartphoneproducent Kazam tilbyder det i alle deres smartphones.

De fortalte ved præsentationen af deres første modeller, at operatørerne kommunikerede ud, at markedet primært ønskede telefoner med ét SIM-kort, men da flere forbrugere har flere numre – måske arbejde og privat, så er dette ikke hele sandheden. Kazam tror derfor, at de også kan skille sig ud ved, at tilbyde dual-SIM i alle deres modeller.

- Web-TV: Vi ser nærmere på Kazam Trooper X5.0 med dual-SIM

Kazam er ikke alene med dual-SIM telefoner, også Huawei har set trenden og er klar med Ascend G525.

Men ønsker man sig en topmodel, som fortsat understøtter dual-SIM, så er det indtil videre kun HTC, der har dette i sortiment. De har nemlig netop sendt en dual-SIM version af topmodellen HTC One i handlen herhjemme.

- HTC One – den nye smartphonekonge

Bortset fra at HTC One dual-SIM ikke har 4G, så er specifikationerne identiske med den almindelige model.

Mere til historien

En dual-SIM telefon er en telefon, som har plads til to SIM-kort. Det betyder, at du kan have eksempelvis både dit arbejds- og privatnummer aktiveret samtidig i den samme telefon. Dette kunne man ikke i de første dual-SIM telefoner, her skulle man manuelt vælge hvilket SIM-kort man ønskede var aktivt.

Den første dual-SIM telefon var Benefon Twin, som var produceret i Finland – denne kom på markedet i 2000.

Dual-SIM telefoner henvender sig til de, som måske både har en arbejds- og privattelefon, eller de der ofte rejser udenlands, så kan man nu købe et taletidskort i det land, man befinder sig i.

Læs også: Kazam vil skabe sin succes på lave priser og lyt til vores Podcast Kazam – kom tæt på produkterne og hør historien.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram