Skal du købe Samsung Galaxy Z Flip6?

VIDEO: Jeg bruger stadig Galaxy Z Flip6. Spørgsmålet er om Samsungs klaptelefon er noget for dig. Se med her.

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis min YouTube kanal

Følger du fast med her på sitet, så ved du, at “min” telefon altid er den, jeg aktuelt tester. Hen over sommeren har jeg blandt andet anmeldt Samsung Galaxy Z Fold6, OnePlus Nord 4 og denne her, Galaxy Z Flip6.

I min fulde anmeldelse af Galaxy Z Flip6 kan du læse, at jeg ikke er helt tilfreds. Alligevel bruger jeg stadig telefonen, da den næste testtelefon endnu ikke er landet.

Jeg kunne sagtens have taget en af de andre telefoner på bordet, men når jeg fortsat bruger Samsung Galaxy Z Flip6, er det fordi, det rent faktisk ER en god smartphone.

Jeg savner et bedre kamera

Den største umiddelbare ulempe for mig er kameraet. Der er langt fra den store værktøjskasse på Galaxy S24 Ultra eller iPhone 15 Pro Max.

Billederne bliver ”fine nok”, men jeg savner de ekstra muligheder og den bedre kvalitet, som de andre telefoner tilbyder. For eksempel er optisk zoom en mangelvare.

Jeg konkluderer efter længere tids brug, at Z Flip6 er okay, hvis ikke du er entusiast eller typen, der (som jeg) tager billeder hele tiden. Det går fint med at dokumentere f.eks. festen på Grøn Koncert, men så stopper det også der.

Det kedelige er, at Samsungs klaptelefon jo er rigeligt dyr. Derfor irriterer det mig også, at netop kameraet er et problem.

Hvis du er “selfie-typen”, så vil du dog blive superglad for flextilstanden og dens automatiske tilpasning og beskæring. Det kan du høre mere om i ovenstående video.

Du skal lære at elske klapperne

Jeg åbner og lukker et utal af gange om dagen.

Sagen er, at du ikke kan ret meget på frontskærmen. Derfor skal man hele tiden åbne telefonen. Dette er en ”arbejdsgang”, som ikke er hverdagskost med en almindelig telefon.

Galaxy Z Flip6, eller andre med klapkoncept, hverken vejer eller fylder mindre end standardtelefoner. Deres massefylde er bare brugt på en anden måde.

Køber du telefonen her, skal du lære at elske klapperne og kunne leve med folden på hovedskærmen. Se mere i min video.

Et lidt billigere alternativ til Samsung Galaxy Z Flip6 er Motorola Razr 50 Ultra, som du kan se min video om her.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung er nu ude i sjette generation af telefoner med klapper og foldbare skærme. Et faktum er dog, at konceptet stadig ikke er folkeligt, og at der sælges meget få af disse telefon-typer.

Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Foldbare telefoner er forsøgsteknologi

JEG MENER: Hvornår har du drømt om en telefon med foldbar skærm? Måske! ... vil du købe den? Næppe. Sådan har de fleste andre det også.

(mere…)
Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer - men forbedringerne skal være større.

(mere…)
OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare

Markedet for foldbare smartphones vækster. OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare. 

(mere…)
Google Pixel 9 Pro Fold folder sig ikke nok ud | Test

TEST: Pixel 9 Pro Fold og Samsung Galaxy Z Fold6 minder rigtigt meget om hinanden. Begge lider af umoden teknologi.

(mere…)
Samsung Galaxy Ring dumper i test hos iFixit

Galaxy Ring var den helt store stjerne ved Samsung Unpacked-event i juli, men den er netop dumpet i en test hos iFixit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram