iRobot tager nyt skridt for, at frigøre dig for rengøring

iRobot er klar med både vask og tørring af moppekluden i det nyeste skud på stammen indenfor husholdningsrobotter.

en robotstøvsuger/-gulvasker med en dock
iRobots nye “AutoWash”-dock er et møbel i sig selv. Til gengæld behøver du ikke at få fingrene i maskinen. (Foto: iRobot/PR)

iRobot tager nu den håndfrie rengøring et skridt videre. Virksomheden har netop lanceret en dock til Roomba Combo 10 Max-robotten, hvor moppekluden vaskes.

AutoWash, er docken blevet døbt, og ikke nok med at robotten genopfyldes og oplades, så bliver altså selve moppekluden vasket og tørret.

Dertil kommer selvfølgelig, at støvbeholderen bliver tømt, og selve docken rengøres.

Således får brugerne ikke kun støvsugede og vaskede gulve, men også mindre vedligeholdelse af robotten.

Er du markedet efter en robot der både kan støvsuge og vaske dit gulv, så skal du for Roomba Combo 10 Max lægge 11.999 kroner. Samtidig skal du være klar til, at selve docken vil være en væsentlig del af møbleringen.

I takt med at disse robotter er blevet mere avancerede fylder de også mere – alene ladestationerne er vokset gevaldigt. Dertil kommer så vandtank og plads til for eksempel at tørre kluden.

Vi har endnu ikke testet Roomba Combo 10 Max, men i de seneste uger har vores egen John G. haft Roborocks S8 MaxV, som også er en robot, der er en støvsuger og gulvvasker, og endnu en konkurrent; Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI, under lup.

Gør grundigere rent

Selve Roomba Combo 10 Max er udstyret med teknologi, der gør det muligt for robotten at genkende store mængder snavs og skidt op til otte gange hyppigere end tidligere versioner og rengøre endnu grundigere i de områder. “Præcis som man selv ville gøre det”, tilføjer iRobot i en pressemeddelelse.

Roomba Combo 10 Max er desuden den første robot fra iRobot, der er i overensstemmelse med Matter smarthome-protokollen og kompatibel med Apple Home-økosystemet. Roomba Combo 10 Max vil være Matter-aktiveret i fjerde kvartal i år samt kompatibel med Apple Home-økosystemet.

Matter Smart Home protokol gør det lettere for forbrugerne at vælge og bruge smarthome-enheder, da de vil være mere kompatible med hinanden. Det betyder, at brugerne ikke behøver at bekymre sig om, om en enhed fungerer med brugerens eksisterende system.

Robotten forventes, at være på lager ultimo september.

Mere til historien

Er du i det hele taget til smarthome-produkter til både inde og ude, så kan du blandt andet blive meget klogere på robotplæneklippere i John G. store 2024-guide. Læs mere her

Ny Dreame robotplæneklipper lover kantklipning

Dreame A2 kommer med en ny teknologi til klipning af græsplænens kanter.

(mere…)
Køb ikke en GPS-robotplæneklipper før du har set dette

VIDEOGUIDE: Jeg har testet Husqvarnas GPS-model og Segway Navimow. Her er konklusionen.

(mere…)
Dreame X40 Ultra test | Støvsuger og vasker også i hjørnerne

TEST: Dreame X40 Ultra efterlader gulvet skinnende rent. Selv mine kræsne fødder elsker resultatet. Læs min test og få mine oplevelser.

(mere…)
Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er min store 2024-guide

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
Husqvarna Automower danser måldans

EM-feberen raser i Europa og nu også i haven, hvis du har en Husqvarna Automower robotplæneklipper. Den jubler ved mål.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram