Robotplæneklipper? Her er de ting sælgeren IKKE fortæller dig

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis vores YouTube kanal

Skal, skal ikke …

Er du også en af de græsplæneejere, der er hulens træt af at græsset gror, og som ikke er nået længere i overvejelserne om en robotplæneklipper end til en lettere nussen af hårbunden, så læs med her.

Vores egen robot-ekspert John G. har i årevis testet de selvkørende vidundere, og der er ingen tvivl: De bliver bedre og bedre og giver mere og mere tid til at nyde sol-sengens fortræffeligheder.

Men der er et men, som så ofte før. For selvom nutidens robotter tøffer nærmest skræmmende lydløse afsted på græstæppet, og føres rundt af knivskarp GPS-styring, så er der også her en række myter og misforståelser, som trænger til en klipning.

– “Jeg hører, at de dyreste og mest kendte robotter er dem der klipper bedst. Her er mit svar et entydigt NEJ,” er John G.’s konklusion baseret på sine mange års test af robotplæneklippere.

Hvorfor kan du høre meget om i videoen.

🌱 TJEK PRISEN PÅ ROBOTPLÆNEKLIPPERE fra Gardena, Segway, Robomov og AL-KO. Se udvalget af robotter til græsplænen her Annoncelink

Og så er der lige diskussionen – og ikke mindst sælgernes argumenter – om, hvorfor en plæne skal slås i mønstre eller om det er bedst at maskinen tosser forvildet rundt. Det får du også et svar på i videoen.

John G. peger også på, at sælger-replikken: “den kan du snildt montere selv” ikke lige er det, som en almindelig haveejer skal forvente, når den dyrt indkøbte robot skal ud på sin jomfrurejse.

Samtidig får de ofte medfølgende apps nogle læsterlige tæv af John G.

Her kan du læse testen af Husqvarna 410XE Nera.

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

I videoen sammenlignes fire af de bedste kabelfrie robotplæneklippere på markedet: Husqvarna Automower 410XE Nera, Dreame A1, Stiga A1500 og Segway Navimow H1500E.

Sådan gennemtvinger du genstart af Apple Watch

TIP: Dit Apple Watch reagerer ikke? Sådan tvinger du en genstart af Apple Watch på 10 sekunder.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
MacBook Air M3 er en lækker lille opgradering | Test

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Roborock S8 MaxV Ultra er vasker og støvsuger vanvittigt overbevisende

TEST: Robotstøvsuger- og gulvvaskerobotten S8 MaxV fra Roborock er en af de mest overbevisende rengøringsrobotter, som jeg har testet.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
Nyd ferien og sæt din iPhone på SMS-feriesvar

TIP: Sådan sætter du din iPhone på SMS-autosvar, når du holder ferie.

(mere…)
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram