Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

Samsung Galaxy Z Flip6
Galaxy Z Flip6 var en af MANGE nyheder ved Unpacked-eventen i Paris (Foto: MereMobil.dk)

Samsung ved hvordan man stabler et godt show på benene.

Denne gang havde de rigeligt med nye produkter til at holde os underholdt under hele eventet. Der var både de forventede foldbare telefoner og en Galaxy Ring, to nye smartwatches og øretelefoner med nyt friskt design.

Herunder får du nyhederne i kort form.

Galaxy Z Fold6 – masser af ydelse og sløv opladning

Galaxy-ZFold6-and-ZFlip6
Galaxy Z Fold6 er forbedret på flere punkter, men opladningen halter stadig (Foto: Samsung)

Vi starter med Samsungs nyeste foldbare flagskib Galaxy Z Fold6, der i denne omgang er blevet både tyndere, lettere og mere hårdfør.

Designet er stadig symmetrisk med lige kanter, der er forbedret med en dobbelt hængselstruktur understøttet af en forstærket foldekant, som skal fordele stødet fra eksterne påvirkninger for bedre holdbarhed.

Motoren i Galaxy Z Fold6 er Qualcomms Snapdragon 8 Gen 3 chipset, der nærmest er garant for masser af fart over feltet. Noget man ikke kan sige om opladningen, der ligger på sløje 25 watt.

I udfoldet form har telefonen en 120 Hz skærm på 7,6 tommer. Coverskærmen er selvsagt noget mindre, med sine 6,3 tommer. Det er dog stadig AMOLED-typen og med en adaptiv opdateringshastighed på op til 120Hz.

John G har haft telefonen til test og siger at Galaxy Z Fold6 er en fed gadget.

Du kan købe Galaxy Z Fold6 i Danmark fra den 24. juli 2024 i farverne Silver Shadow, Pink og Navy.

Naturligvis er der også Galaxy AI i fold-telefonen.

Priserne er i år steget og bliver som følger:

  • 256 GB: 15.699 kr.
  • 512 GB: 16.599 kr.
  • 1 TB: 18.499 kr.

Galaxy Z Flip6 er mere lommevenlig

Galaxy-ZFlip6
Samsung lover syv års Android-opdateringer, med tilhørende sikkerhedsopdateringer (Foto: Samsung)

Sjette generation af Samsungs Galaxy Z Flip, forsætter med den mere brugbare coverskærm, fra sidste år. Du kan blandt andet svare på beskeder, styre din musik eller tjekke op på dine Samsung Health opdateringer via det 3,4 tommer store AMOLED “FlexWindow”, som Samsung kalder det.

Hovedskærmen er en noget større med en 6,7 tommer stor AMOLED bandit, med en adaptiv opdateringshastighed på op til 120Hz og en opløsning på 2640 x 1080 pixels.

Sammenfoldet har telefonen en særdeles lommevenlig størrelse med målene 71,9 x 85,1 x 14,9 mm. Kampvægten er på 187 gram, og du får altså ikke problemer med at bære rundt på den hele dagen.

Fælles for begge Samsungs foldbare telefoner gælder, at de kommer med Android 14 og løftet om syv års Android-opdateringer, med tilhørende sikkerhedsopdateringer.

Der er igen stort fokus på AI fra Samsung. Og udover Galaxy AI er Googles Gemini app og Circle to search med Google, bagt ind smartphonens software, med One UI 6.1.1 brugerfladen.

Samsung Galaxy Z Flip 6 kan købes i Danmark fra den 24. juli 2024 i farverne Silver Shadow, Yellow, Blue og Mint. Priserne bliver 9.499 kr. og 10.499 kr. for henholdsvis 256 GB og 512 GB udgaven.

Galaxy Ring holder øje med din sundhed

Vi fik allerede et kig Galaxy Ring tilbage i januar, under præsentationen af Galaxy S24 Ultra. Nu har vi så endelig fået en rigtig præsentation og den kedelige nyhed om at Galaxy Ring ikke kommer til Danmark endnu.

Galaxy Ring er konstrueret i titanium og tilbydes i farverne titanium, sort og guld. Den vejer fra 2,3 til 3,0 gram afhængig af størrelse. Og så er den naturligvis vandtæt.

Ringen indeholder tre sensorer, der holder øje med dine skridt, hjertefrekvens og søvn med mere. Dette kan lidt sammenlignes med funktionerne fra et smartwatch, i en mindre og mere diskret enhed.

Selvom vi ikke får Galaxy Ring til Danmark endnu, har John G stadig prøvet den under eventet i Paris.

Galaxy Watch Ultra ligner noget vi har set før

Galaxy-Watch-Ultra
Galaxy Watch Ultra kommer i tre farver, alle lavet i titanium (Foto: Samsung)

Er du til ekstremsport og ture i vildmarken, har Samsung med Watch Ultra, lavet uret for dig.

Et ur der er større, mere hårdført, kan dykke dybere og har en mere lysstærk skærm end det normale Galaxy Watch. Altså en “Ultra model”.

Uret måler 47 mm på tværs og har en 1,5 tommer stor AMOLED skærm, med en maksimal lysstyrke på 3.000 nits. Smart nok kan uret automatisk skifte til en mere øjenvenlig Night Mode, når mørket falder på. Lidt som den funktion der findes på Apple Watch Ultra.

Uret er bygget i Titanium Grade 4, er vandtæt ned til 10ATM og skulle ifølge Samsung fungere fra 500 meter under havets overflade til 9.000 meter over havet.

En Quick Button på siden af uret kan straks sætte træninger i gang eller aktivere en nødsirene hvis du skulle komme i problemer.

Uret leveres med Wear OS 5 og One UI 6 som brugerflade. Og der er selvfølgelig AI-algoritmer der kan give mere præcise søvnanalyser, advare om unormalt høje eller lave hjertefrekvenser og uregelmæssige hjerterytmer, samt måle dit blodtryk.

Det hele holdes kørende af Exynos W1000-processor, bakket op af 2 GB RAM og 32 GB lagerplads. Et 590 mAh stort batteri, skal holde gang i uret, op til 100 timer med Power Saving slået til.

Galaxy Watch Ultra kan købes fra den 24 juli og får en pris på 5.299 kroner.

Et Galaxy Watch til den normale bruger

Har du ikke brug for et stort titanium ur på armen, har Samsung også et helt normalt Galaxy Watch7.

Størrelserne er mere overkommelige med bredder på 40 og 44 mm. Og henholdsvis en skærmstørrelse på 1,3 og 1,5 tommer. Titaniummet er udskiftet med aluminium, mens det stadig holder en vægt på 33,8 gram på det største ur.

Processor, RAM og lager er identiske med Ultra-modellen. Ligesom der også er nyeste Wear OS, samt One UI 6. Og naturligvis de samme søvnanalyser, målinger af hjertefrekvenser og blodtryk med mere.

Galaxy Watch 7 kan købes fra 24. juli, til en pris på 2.399 kroner og 2.599 kroner, for henholdsvis 40 og 44 mm versionen.

Galaxy Buds 3 kommer med nyt design

Galaxy Buds3 Pro
Samsung har fornyet designet på Galaxy Buds 3 og Buds 3 Pro (Foto: Samsung)

Lyd skal der til og Samsung har i år fornyet designet på deres Galaxy Buds 3 og 3 Pro. Det mest iøjnefaldende ved det nye design er tilføjelsen af berøringsfølsomme stænger, der udover at indeholde mikrofoner også kan styre din musik, lydstyrke og så videre.

Største forskel på Pro og ikke Pro, er at proudgaven har silikonedutter der stikker ind i ørerne, og hjælper til at lukke af for lyde. Begge udgaver har AI-baseret aktiv støjreduktion, men den virker selvfølgelig bedst på Pro modellen.

Lyden kommer fra 11 mm højtalere og kan håndtere 24 bit / 96 Hz lyd, samt 360 graders rumlig lyd. Lyden justeres af en adaptiv equalizer, ud fra dine ørers form og transporteres til øretelefonerne via Bluetooth 5.4 LE.

Buds 3 Pro har et 53 mAh batteri, mens Buds 3 har et 48 mAh batteri. Det giver en funktionstid på op til 7 timer eller 30 timer inklusiv opladningerne i æsken på Pro modellen. Den normale model må nøjes med 6 timers brugstid, inden de skal i laderen.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung er ikke de første der tilbyder en smartring. Andre producenter, som for eksempel Oura er på deres tredje generation. Men det er første gang en så stor producent som Samsung udgiver en ring. Og så kræver Samsung ikke abonnement, som de andre gør.

Samsung Galaxy Ring dumper i test hos iFixit

Galaxy Ring var den helt store stjerne ved Samsung Unpacked-event i juli, men den er netop dumpet i en test hos iFixit.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 – er den over 15.000 kr. værd? 

VIDEO: Samsung har denne sommer lanceret en ny generation af deres Fold-telefon. Den vilde pris får os til at spørge: Er telefonen pengene værd?

(mere…)
Nu bliver Samsungs foldbare tyndere – Galaxy Z Fold6 Slim er på vej

En tyndere variant af den foldbare Galaxy Z Fold6 er på vej. Lanceringsdatoen allerede klar. 

(mere…)
Samsung Galaxy Watch7 er et godt køb | Test

TEST: Kan du leve med batteritiden, så får du med Samsung Galaxy Watch7 en billig og omfattende sundheds- og motionsgadget.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE tættere på lancering

Lanceringen af den kommende Galaxy S24 FE rykker tættere og tættere på – nu er den spottet på Bluetooth SIG’s hjemmeside.

(mere…)
Skal du købe Samsung Galaxy Z Flip6?

VIDEO: Jeg bruger stadig Galaxy Z Flip6. Spørgsmålet er om Samsungs klaptelefon er noget for dig. Se med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram