SMS-funktion lukker i Facebook Messenger

Det er snart slut med at sende SMS-beskeder fra Facebook Messenger, lyder det fra Meta.

SMS i Facebook Messenger (Foto: Engadget)
SMS i Facebook Messenger (Foto: Engadget)

I 2016 blev det muligt at sende SMS’er fra Facebook Messenger-appen, så man kunne samlet kommunikationen fra SMS-beskeder og Messenger i én app. Efter syv år synger muligheden nu på sidste vers. Det skriver GSMArena.

Meta, som ejer Facebook og Messenger, oplyser, at Messenger stopper med muligheden for at sende SMS’er i slutningen af september 2023. De forklarer ikke, hvorfor funktionen fjernes.

-”Fra den 28. september 2023 vil SMS-beskeder ikke længere være tilgængelige, når du opdaterer din Messenger-app,” lyder det fra Meta.

Bruger du SMS i Messenger? Personligt gør jeg ikke, da jeg ikke har lyst til at risikere, at Meta får adgang til disse beskeder.

TIP: Sådan undgår du spam-beskeder i Messenger

Du kan bruge den SMS-app, som allerede er installeret på din Android-telefon, men du kan også bruge Googles-app, der hedder Beskeder. Når du søger efter den i Play Store, så se efter “Google LLC” som udvikler. Så kan du også benytte RCS-beskeder i denne app.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

RCS (Rich Communication Services) er en standard for beskeder, der kom i 2020. Standarden er udviklet til at erstatte den gamle SMS-besked, som stammer helt tilbage fra 90’erne. Med RCS-beskeder får man nogle af de bedste funktioner fra Messenger, iMessage og WhatsApp, hvilket betyder, at man blandt andet kan se, når folk skriver, sende GIFs, emojis og billeder i høj opløsning.

Skal Meta bruge DINE data til træning?

Hvis du ikke ønsker, at Meta skal bruge dine data til træning af kunstig intelligens, så er denne artikel værd at læse.

(mere…)
Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
Opråb til Meta: Stop svindlen

Meta mener det er vanskeligt, at stoppe svindleres annoncer. Kunstig intelligens er sat på opgaven, men fejler.

(mere…)
Din Messenger sikres bedre mod aflytning

Facebook Messenger bliver nu sikret bedre. Måske har du allerede bemærket ændringen.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram