Samsung: Foldbar er holdbar

Det forlyder, at foldbare smartphones ikke holder så godt under ekstreme vejrforhold. Samsung viser nu, hvordan de tester de foldbare.

Samsung Galaxy Z Fold5
Samsung Galaxy Z Fold5 (Foto: Samsung)

Der har været skriverier om, at Samsungs nye foldbare smartphones ikke kan holde til så meget under ekstreme vejrforhold.

LÆS OGSÅ: Så kort tid holder Samsungs foldeskærme i koldt vejr

Problematikken handler ikke kun om Samsungs skærme, men alle producenter af foldbare enheder. Generelt har de fleste smartphones det bedst i temperaturer fra 0-35 graders celsius.

Samsung er nu ude og fortælle mere om, hvad Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5 har været udsat for i testfasen. Inden en telefon lanceres og sendes ud i butikkerne, så har den været gennem grundige om omfattende tests. 

Du kan nu få et særligt ”behind-the-scenes-kig” på Samsungs testforløb i labratorie i nedenstående video.

Reliability Tests – Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5

I testen kan du se telefonerne blive udsat for foldetest, tumbletest, vandmodstandstest (IPX8 og IPX4), miljøkammertest, drop test, S Pen tegnetest og fald af stålkugle test.

LÆS OGSÅ: Samsung Galaxy Z Fold5 – mere holdbar

Læs også vores anmeldelse af Samsung Galaxy Z Flip5.

Mere til historien

Køber du en foldbar smartphone, som fortsat er lidt et niche-produkt, så er du nok ikke i målgruppen for en ellers ret så holdbar smartphone fra Nokia. Den hedder Nokia XR21 og omtales lidt, som en smartphone-version af Nokia 3310.

Læs også:
Sådan ødelægges smartphones oftest

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Her er Xiaomis nye Galaxy Z Flip6 konkurrent

Nu er Xiaomi også hoppet med på vognen og har lanceret en klaptelefon. Den skal konkurrere med Samsung og Motorola.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram