Det betyder det nye loginsystem på DRTV for dig

Nyt loginsystem til DRTV tvinges igennem. Personlige anbefalinger og mulighed for at se med fra udlandet, er blandt fordelene.

DRTV har opgraderet, så brugeroplevelsen bliver mere personlig (Kilde: DR)
KORT VERSION: DRTV sigter mod at gøre brugeroplevelsen mere personlig og relevant. Det nye login-system giver brugerne mulighed for at oprette profiler, få anbefalinger og se DRTV i udlandet (Grafik: DR)

Et nyt og forbedret loginsystem er lanceret til DRTV. Meningen med det nye login er, at gøre DRTV mere personlig og relevant for de enkelte danskere. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

I løbet af 2024 bliver det obligatorisk at logge ind på DRTV. Vil du ikke logge ind, så kan du dog fortsat se live-tv på DRTV.

-”Jeg er rigtig glad for, at vi nu er klar med et nyt og forbedret login. Det vil give danskerne et løft af brugeroplevelsen på DRTV,” siger Lasse Bastkjær Jensen, der er direktør for Strategi og Brugere i DR.

Med det nye login får man sin egen forside til DRTV. Denne vil vise indhold, som henvender sig til alle, men der vil også være indhold, som er mere personligt til dig. DRTV skal fortsat vise publicservicetilbud, som er fælles og relevant for alle.

Ved at logge ind på DRTV, så betyder det også, at DRTV husker brugere på tværs af enheder. Det gælder når det kommer til, hvilke programmer brugerne sidst har set og hvor langt de er nået i det enkelte program.

En husstand – et login …

Du tænker måske allerede, at det er træls, hvis du som husstand kun kan vælge at oprette ét login.

Men du kan vælge, at alle medlemmer i husstanden får en personlig profil – præcis som det kendes fra andre streamingtjenester.

CBB annonceblok

Prøv CBB MIX som samler mobil og streaming i én løsning. Du kan vælge Viaplay, TV 2, HBO MAX, Mofibo, Podimo og Tidal til 100 kr. første måned (+mobilabonnement til min. 99 kr./md). Dine tjenester kan frit udskiftes fra måned til måned. Masser af god underholdning til små priser. Se mere om CBB MIX her.

CBB

MitID for at se med fra udlandet

Det bliver også muligt, at oprette børneprofiler under dit login på DRTV, så børn præsenteres for indhold til deres aldersgruppe og altså ikke ser voksenindhold.

Endelig er der mulighed for at få personlige anbefalinger og for at se DRTV i udlandet.

For at se DRTV i udlandet skal du bekræfte dansk bopæl i profilen på DRTV. Bekræftelsen sker via MitID. Grønland og Færøerne betragtes i denne sammenhæng ikke som “udland”.

HØR VORES PODCAST: Ulovlig streaming: Tæt på filmpiraterne

Anbefaler ikke indhold ved brug af persondata

Det personlige DRTV baseres først og fremmest på adfærd på siden og ikke personlige oplysninger. DR beder om et navn og en e-mailadresse. Skriver DR i pressemeddelelsen.

Prioriteringen af indhold på DRTV sker manuelt af redaktører, som løbende overvåger og udvælger indhold. I kombination med et anbefalingssystem, som registrerer, det brugerne kan lide, så foreslås personlige anbefalinger.

Det bliver obligatorisk at logge ind på DRTV fra tidligst i andet kvartal, hvis man ønsker at se DRTV on demand. Men man altså fortsat kan se live-tv på DRTV og på traditionelt tv uden at logge ind.

LÆS OGSÅ: Over to millioner danskere deler logins til streamingtjenester

Mere til historien

Sidste år (2022) var året, hvor streaming for første gang overhalede brugen af de normalt traditionelle medier. I en undersøgelse kom det frem, at 90 procent af danskerne streamer fra mindst en streamingtjeneste i løbet af en uge.

Læs også:
Økonomisk krise: Danskerne vil ikke spare på streaming

Viaplay er klar med reklame-abonnement

Nu er Viaplay hoppet med på vognen om et billigere abonnement med reklamer.

(mere…)
Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Er streaming-tv i opbrud med nye samarbejder på tværs?

Disney og Warner Bros. Discovery har indledt samarbejde om at tilbyde tre tjenester i én pakke.

(mere…)
Prisstigningen rammer nu eksisterende TV 2 Play-abonnenter

I maj blev TV 2 Play dyrere for nye abonnenter. Nu har prisstigningen ramt eksisterende kunder.

(mere…)
Her er de 10 mest sete serier på Netflix

Netflix er klar med opgørelsen over de mest sete serier i anden halvdel af 2023. Se listerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram